mechanik.k
Zweryfikowany Mechanik
Barwy PL biało czerwone
Tez mam takieI wielkie zdziwienie, ze silnik chodzi na 3tys obrotów
Wywalam jeszcze skrzynie biegów, tam bedzie ciekawie !!!
Aha, takie coś rozdelo LPG
Wyświetl załącznik 13874 No i jest nastepny efekt 3tys obrotów. Felka nieźle, dała czadu ...
Audi A4

anie co mi tu pan pier...isz to je zafira a nie jakiś francuz.To je dobre auto bo ja se tu wszystko sam robiłem i ja wiem czym jeżdżę.Wystarczyło po prostu wypunktować listę uszkodzeń, lub jeżeli był obecny to na żywo pokazać. Nie ma się co dziwić jak klientowi dosłownie lub w przenośni powiedziałeś że szrotem lata.Przyjeżdża klient zafira b na wymiane klocków bo się skończyły i juz zdążyły zniszczyć tarcze.Przy okazji klient prosi żeby przejrzeć z grubsza auto.Po krótkich oględzinach okazuje się ze hamulce nie tylko z przodu ale i z tylu do wymiany do tego w zawieszeniu co tylko jest możliwe to wybite włącznie z tym ze jeden wahacz zgiety,opony wszystkie 4 drut na wierzchu,gdzie nie spojrzeć to coś cieknie,sprzegla praktycznie brak,dwumas tak dojechany ze chce wyskoczyć,dpf wycięty ale tylko mechanicznie.silnik ma krótko mówiąc dość,zamki w drzwiach nie dzialaja,żarówki popalone 3/4 powierzchni nadwozia to wgnieceń i rdza.Mowie do klienta ze lista napraw bardzo długa i auto w stanie agonalnym,nie powinno wogole się poruszać po drogach publicznych.Reakcja klienta wielkie oburzenie i piana na ustachanie co mi tu pan pier...isz to je zafira a nie jakiś francuz.To je dobre auto bo ja se tu wszystko sam robiłem i ja wiem czym jeżdżę.
Ręce mi normalnie opadły i powiedziałem ze się nie podejmuje to jeszcze usłyszałem ze ch..j nie mechanik jestem.Nie wiem z kad tacy idioci się biorą i kto przeglądy podbija na takie szroty