• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ananasy-czyli przypadki ktore nas zdziwily....

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Myślałem że Polska to dziwna kraj :D a może to złomują bo to podróba ?

Przed chwilą sprawdziłem i to miało miejsce na Tajwanie gdzie właściciel założył na to Lambo fałszywe tablice rejestracyjne i taka kara go spotkała :D

Ostatnia edycja:

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
wiecie co, myślałem że już wszystko widziałem, albo prawie wszystko...ale szpachlować stelaż fotela? co za paprak go tak zmasakrował, te białe plamy to szpachla, i dziwne że się urwało oparcie od siedziska, żeby było śmieszniej to na fotelu kierowcy w czasie jazdy/qrfa, już dochodzenie wszczęte, facet mało się nie roz..walił..

to wszystko z dzisiaj...nie mogę, idę do domu na karkówkę w sosie...

Załączniki

• IMG_20170116_151215.jpg
    IMG_20170116_151215.jpg
    2,9 MB · Wyświetleń: 124
Ostatnia edycja:

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
pod gąbką i pokrowcem? ma być bezpieczny i sprawny, wiem że sarkastycznie odpowiedziałeś ale zobacz jak ludziom brakuje oleju i pomyślunku. Montował bym takim miarki oleju i codziennie sprawdzał poziom...:D
tak samo w tym schowku, nie włożyli zwykłej obciętej śrubki fi6 tylko zapieli tytyrytkę i myśleli że będzie działał, a ta wtyczka od napinacza pasa? co trzeba robić żeby wyleciał kabel? - sabotaż? Czasami to mnie przerażenie bierze jak pseudomechanicy naprawiają klamoty...uchowaj Boże;)

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
eee postęp jest ;) przeszliśmy z epoki wiązania drutem na epokę tyrtytek :D a poduszki to niepotrzebne bo tylko tapicerkę niszczą przy wypadku :D tak na poważnie to ludzka głupota nie zna granic...

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
dokladnie sarkazm .. a glupota hmmm A.E i Lem sie wypowiedział ... nie będę sie powtarzał

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Jedyne do czego można się przyczepić to, to, że discopolo w tle nie leci

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Czyli użytkować możesz spokojnie .... ;):p:D:D:D:D:D:D:D:D jesteś chroniony ...

Do góry Bottom