• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ananasy-czyli przypadki ktore nas zdziwily....

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1896
Miasto
Koszęcin
W mieście takich rzeczy nie ma

Załączniki

• Point Blur_Apr012019_215446.jpg
    Point Blur_Apr012019_215446.jpg
    687,1 KB · Wyświetleń: 132

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
no nie ma widziałem kiedys jak facetowi swinia z przyczepki uciekła mało nie umarłem ze smiechu

XM love Citroen

SuperMechanior
Punktów
114
A dzisiaj w nocy mało nie umarli na prawdę Mołdawianie jak ich bus wjechał na autostradzie A4 na kanapę. Nieopodal był też i fotel, taka sytuacja...

ojek

SuperMechanior
Punktów
159
Miasto
Węgrów
Z podobnych sytuacji- w czasach studenckich zadzwonił do mnie kumpel z pytaniem czy mógłbym przyjechać po niego bo w drodze do Białegostoku miał dzwona i moto uszkodzone. No i tak pytam z czym się zderzył na co odpowiedział "z wanną".
Jakiemuś białorusinowi z ciężarówki spadły dwie wanny akrylowe :D

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Golf 4 na wymianę rozrządu ,otwieram maskę a tu proszę ,można ? Można:D Wyświetl załącznik 28452

A ja tam sie chlopu nie dziwie
W czworce cos kradnie prad.wiem bo tesc ma to samo jak jedzie do miasta to musi podladowac.mowilem mu by sobie zrobil hebel jak w tatrze 815 do wylaczenia calego zasilania pradu z akumulatorow ale ten patent jest bardziej estetyczniejszy;)

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
pierwsza robota po woju, na dzień dobry sprzęgło, w dzień ogarnąłem, a szczytem wypasu narzędziowego była zaspawana grzechotka.

na kopalni odkrywkowej robiłem to sprzęgło

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Oczywiście, że przy naprezonym materiale pukniecie młotkiem pomaga.
Aczkolwiek znajomy garazowiec przyszedł kiedyś z zwrotnica od Fabii z zapieczonym przegubem. Walenie młotem i moja prasa nie dały rady. Prasa 50t też nie ogarnęła. Dobiero wzięli palnik acy i wytopili przegub razem z łożyskiem :D nieraz jak coś się zapiecze to nie ma zmiłuj.

Polecam też ściąganie koła pasowego i kółka rozrządu na wale w Voyager IV 2.4 benzyna. Też potrafi być ciekawie.

W moim volvie tez tak sie zapieklo na frezach od przegubu.wyjecie polosi i calej kolumny na warsztat moczenie nafta ropa plyn ham nie poszlo prasa nie mlot tez nie .tylko grzanie noi poszlo ale przegub jak i lozysko trza bylo wymienic ale razy dwa;)łot taka impreza.a zaczelo sie wszystko od cieknacego zimmeringa miedzy skrzynia a silnikiem.Noto jeszcze sprzegło komplet....taak mechanika to pieekny zawód taki przygodowy.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
pierwsza robota po woju, na dzień dobry sprzęgło, w dzień ogarnąłem, a szczytem wypasu narzędziowego była zaspawana grzechotka.

na kopalni odkrywkowej robiłem to sprzęgło

Ja mialem przyjemnosc jezdzic na budowie A1 odcinek nowe marzy toruń baza 106km serwisowki..kierownik budowy p
Szuta pozdrawiam serdecznie.

Tez co sie z..bało trzeba bylo samemu sobie radzic musiales byc mechanikiem kierowca i nie dac sie w h..a robic.

Tatra gdzie sie nie wjechalo toi tak sie wyjechalo.piekny sprzet nam sentyment

Do góry Bottom