• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ananasy-czyli przypadki ktore nas zdziwily....

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
a w życiu. uruchomiłem turbo dzisiaj i powiedziałem klientowi niech jedzie na reklamacje.
serio, takiej gównianej roboty dawno nie widziałem. jeden uparty montował taka blachę która osłania zawory i podciśnienia z tyłu silnika. jest na 2 nakrętki. uparcie mocowali ją na trytytki do rurki egr. a dlaczego uparcie? bo na rurce było kilka stopionych trytytek:D

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
a niemcy tak szczerze to nie sa az takie dokladne.
a jegomosc od teho volva tez niech nie ubliza bo wszyscy nie sa jacys nie dorozwinieci.
Moze sam zakladal....i cos poszlo nie tak. szkodaze nie pokazal jak ten ręczny chodzi.na którą stronę bierze:D

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
a niemcy tak szczerze to nie sa az takie dokladne.
a jegomosc od teho volva tez niech nie ubliza bo wszyscy nie sa jacys nie dorozwinieci.
Moze sam zakladal....i cos poszlo nie tak. szkodaze nie pokazal jak ten ręczny chodzi.na którą stronę bierze:D
w 100% się z Tobą zgadzam. filmik nie trudno nagrać. raczej wątpię, że jakiś warsztat tak zrobił.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Ten pan przyjechał już z tym imbusem i z nim wyjeżdża...:p:D

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
własnie tu chodzi o ten odciąg:D

no wlasnie.a gdzie orginalna spręzyna? toc to groszowa sprawa. :D wiecej czasu pewnie ten patent kosztował.

Do góry Bottom