arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Tak samo jak lubryfikator do LPGCiekawe czy działa ?![]()
I magnetyzer
Tak samo jak lubryfikator do LPGCiekawe czy działa ?![]()
Tak samo jak lubryfikator do LPG
I magnetyzer
Słyszałem o tym, starzy mechanicy pamiętają jak ich kierownik przywiózł kiedyś specyfik do odtworzenia zębów w dyfrze autobusuI dodatek do oleju przekładniowego "tryby w płynie".

Śmiechy śmiechami ale ostatnio wlałem świeży olej do skrzyni w moim audi i wsypałem MO2S i widzę poprawę, biegi wchodzą jak złoto a jest zimno na dworze, w ubiegłym roku o tej porze ruszałem z miejsca z dwójki albo trójki a żeby wsteczny wrzucić to już w ogóle był problemKoledze kiedyś zgrzytał wsteczny, wlał i przejechał wedle instrukcji 2 km do tylu i stwierdził że jest sporo lepiej. Tak działają "Tryby w płynie" znanej i cenionej firmy placebo.
To sie wlewa do klosza czy jak![]()
Profesor Chris wlał 8 doktorkow do silnika zamiast olejuA leliście 2 motodoktory do silnika i wióry dębowe wciskane przez otwór spustowy dyfra żeby uciszyć machinu ?

W ten sposób zostalo zarżniętych większość silników z polonezow. I gadano ze silnik jest do bani. A silnik wcale najgorszy nie byl tylko jezdzilo się na wyrobach olejopodobnych.czasy kiedy kiedyś lało się superol cc do silników