Oby wyszła fajna seria bo pomysł sam w sobie jest fajny.Może do głupich pytań jakie zadają ludzie na forum, zaproponować ten nowy program na TVN Turbo? Może chociaż podstaw lizną. Chociaż z tymi programami to nigdy nie wiadomo, czy wyjdzie dobrze seria czy coś A la Łysy?
https://www.tvnturbo.pl/programy/abc-motoryzacji,15992.html
Ciągnik się spalił?
Ciągnik się spalił?
Niedopałek przetrwał pożarano. naczepa z ładunkiem też poszła z dymem.
ciekawostka: starali się wmówić kierowcy, że to jego wina. bo coś wypił, i zasnął z niedopałkiem w ręku. a gościu totalnie niepijący, niepalący.

renaultTen spalony to przypadkiem nie daf z silnikiem ATI ?
Nie chcą może tego sprzedać ?![]()
Dzisiaj, umówiony do dentysty na 17, mówię sobię, wyjadę o 16.30 to spokojnie 8km pyknę w parę minut, yhy. Wytyczna matematyczna > odległość 8 km czas? Hmm marne 35 minut hmm spóźniony nie całe 6 minut ale ok nie było problemu, przyczyna? Osobówka wjePała się w lewe koła tira i A1 zablokowana na 2h,jak wracałem to jeszcze stali.
Wyświetl załącznik 38911
przy wozie strażackim,ale to już będzie polift
Kobieca torebka jest bardzo pojemna, dobrze że nic ci nie odgryzlo rękiPotrzebowałem 2 zł więc szukam w torebce żony. Patrzę a tam mc wrap z mc Donalda. Odgrzałem se w microweli zjadłem a te 2 zł olałem
Dziwne, że mu w ogóle.ruszyło.Temat z dzisiaj Mazda 5 1,6 td klient zgłasza problem, auto raz jedzie raz nie jedzie. Wyświetl załącznik 38975
Jak sprężyny się usypały odpowiednio to napęd był przekazywany na tarczę. To się nazywa eksploatacja do końca.Dziwne, że mu w ogóle.ruszyło.