Ceratec wszystko wyleczySzybkie sprowadzenie klienta na ziemie. 1.9 TDI
Nawet zęby i krzywki odbudujeMoże wałek wytarty ;P
Jeszcze to 13 km ode mnie :,-)Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in...www.olx.pl
Chyba mi się coś zepsuło z oczami
czerwona rama, więc sportowyOgłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in...www.olx.pl
Chyba mi się coś zepsuło z oczami
Żeby bułek ze Krzynek nie zajebaliDo czego ten haczyk w tym stole ???
musiałeś mieć chyba zamiennik, bo ori zawsze jest coś warty.rozdziel bo najczęściej dpf nic nie warty, ode mnie nawet za darmo nie chciał zabrać bo mówił, że nic nie warte.
1.6 hdi i 2.0 chevrolet, ten drugi 100% oryginał, tylko katalizatory coś warte, dpf w dwóch punktach nawet za darmo nie chcielimusiałeś mieć chyba zamiennik, bo ori zawsze jest coś warty.
Jamusiałeś mieć chyba zamiennik, bo ori zawsze jest coś warty.
Ja mam ten 1.6 HDi oryginał1.6 hdi i 2.0 chevrolet, ten drugi 100% oryginał, tylko katalizatory coś warte, dpf w dwóch punktach nawet za darmo nie chcieli
tak, 1.6 hdi też raczej oryginałSpektrometrem sprawdzali?
za to katalizator jak pamiętam 400-600DPF do 1.6 HDI warty słownie zero złotych.