A jesteś pewien że planeta będzie istnieć? Albo układ słoneczny?jesteś pewien że Polska jeszcze będzie?
A jesteś pewien że planeta będzie istnieć? Albo układ słoneczny?jesteś pewien że Polska jeszcze będzie?
Tak ..to napewno było piwopewny to nawet nie jestem czy to co przed chwilą zimnego wypiłem to było piwo. ale wiem że było zimne i smaczne.
dużo zdrowia życzę wam i sobieMnie stomatolog przyjął (z bólem takim że chodziłem po ścianach) w przeddzień sylwestra tylko dlatego że byłem zaszczepiony.Już przed najazdem uciekinierów były słuchy że lekarze będą odmawiać opieki zdrowotnej niezaszczepionym Polakom także nic się nie zmieniłodużo zdrowia życzę wam i sobie
Jakieś objawy prócz brak ciągu?Taki temacik Touareg stopione katalizatory zapchany wydech
Na początku wyrzucały błędy sondy wymieniali na końcu wyłączyli sondy w kompie noi przestał po jakimś czasie jeździć jak się rozgrzał to jakoś jeździł nie mogli sobie poradzić a później trafił do nas sprawdzane katalizatory kamerą noi piękne ładne ale od tylu stopione i sklejone Wstawione piękne zamienniki hula teraz pięknieJakieś objawy prócz brak ciągu?
Fabryczne ciężko przetopić, ale zamienniki to nie problem, kickdown na autostradzie i kata niema : 0Jak można stopić katy jak to możliwe