wygląda jakby przecięty i złożony z dwóch połówekOto co znalazłem. Swoją drogą ciekawe jak dawno nie wymieniany?

Pewnie ten ktoś był na szkoleniu, nam kiedyś na szkoleniu powiedział gość że filtr powietrza na ten przykład wymienia się rzadko bo wtedy lepiej filtruje, robi się ciasteczko i nie przepuszcza dużych drobinek, idąc tym tropem filtr paliwa bo chyba taki jest na zdjęciu też lepiej filtruje jak jest brudnyOto co znalazłem. Swoją drogą ciekawe jak dawno nie wymieniany?
Nie ma gdzie, podnośnik zajęty przez bmw e46, kolega rozebrał w drobny mak i tak okupuje od kilku tygodni, jak się upre to rozbiore a6 i będę je wpychać i wypychać na drugi podnośnik, który jest obecnie okupowany przez mechaników bo jest sezon oponiarski, w a4kach też mam robotę ale nic takiego istotnego więc mogą poczekać, chciałbym a6 zrobić i zarejestrować coby pojeździć i sprawdzić te 200 koni, ogólnie to najbardziej by mi pasowało wpierw ściągnąć gaz z klimy aby ryj cały wyjąć i wtedy fajnie by się robiło, maszynę kupili texa konfort, tylko zbiornik pusty, wypadało by go napełnić ale żeby kupić r134a to mechanicy muszą być przeszkoleni w udt bo będą obsługiwać auta powyżej 3.5 t, z f-gazów już byli na szkoleniu... I tak to wszystko idzie jak krew z nosa, dziś i wczoraj walczyłem z dekoderem DVB-T, który chciałem założyć do a6 ale jest zjebany, więc zastanawiam się czy warto kupować nowy czy odpuścić TV w aucie, czy by nie wymyślić coś innego, podłączałem też zmieniarkę CD ale zaczęła mi płonąć i potem dochodziłem przyczyny, okazało się że chyba dwa kabelki były przetarte albo pomyliłem coś w podłączeniu... Także tak to wygląda, nie ma gdzie, nie ma kiedy, nie ma chęciPrawie taki sam miałem w volvecie
( Arni co nic nie tworzysz??)
W jednej a4 i w a6 mam letnie, w drugiej a4 zima i u rodziców a4 również zima, za dużo tych kół...łopune na letnie zmienić bo jeszcze nie zmieniłem ..u kobiety w skodzie
To akurat popieram, teraz jest idealny czas na to bo jest chłodno fajnie na dworze, jak skończysz to będzie akurat lato, wakacje a w zimne i deszczowe dni będziesz miał gdzie grzebać projektybawię się w budowlańca na
Teraz, to panowie jest moda na opony całoroczne.W jednej a4 i w a6 mam letnie, w drugiej a4 zima i u rodziców a4 również zima, za dużo tych kół...
Jeśli coś jest do wszystkiego to jest do niczegoTeraz, to panowie jest moda na opony całoroczne.
a poza tym przekładam całe koła, których aktualnie posiadam 7 kompletów więc zakup kolejnych 4 całorocznych było by zwyczajną rozrzutnością
całe koła, których aktualnie posiadam 7 kompletów
7*4=28 kół
Od nas opony odbiera firma, ciekawe co z nimi robiąna bogato7*4=28 kół
chociaż to nic do 11.500 co w lasach znaleźli przy sprzątaniu
![]()
Zebrali w lasach ponad 11 tys. zużytych opon
31 ton odpadów oraz 11 487 zużytych opon zebrano podczas miesięcznej ogólnopolskiej akcji Kręci nas recykling. W ramach tego samego projektu posadzono także 800 drzew.www.rmf24.pl
. Do lasu i tam już natura utylizuje...