arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Nie wiem jak wygląda sprawa z samochodami ale dawno temu kupiłem telefon komórkowy nokia po okazyjnej cenie i domu okazało się że to noklazamiast dojechać kogoś kto cię oszukał i OKRADŁ to kończysz temat.
zgłosiłem sprawę na policję i tam pan powiedział mi że nic złego tu nie widzi, zapłaciłem za telefon i dostałem telefon, to nie oszustwo, oszustwem było by gdybym dostał cegłę zamiast telefonu, parę lat później popełniłem ten sam błąd
tym razem z telefonem Samsung...Jeśli nie jestem wtajemniczony to szukam kogoś kto jestdla wtajemniczonych.
Dokładnie tak jest jak mówisz z tą różnicą że kupuję takie rzeczy na allegro gdzie jest ochrona kupujących i w razie czego otwieram dyskusję, wysyłam przedmiot spowrotem i sprzedawca lub allegro zwraca pieniądze, raz też wyciągnąłem kasę od eBay bo chińczyk zawalił wysyłkę, takie zakupy drożej kosztują ale mam pewność że nie wtopie kasy a ktoś kto chce tanio jak najtaniej będzie szukał tam gdzie jest najtaniejPrzychodzi z dziurą na wylot i złamany w pół. To nie jest oszustwo, tylko twoja wina bo byłeś pazerny?
No właśnie skąd wiadomo że @pawcar się zna? Skąd wiadomo że pisze prawdę:Tylko skąd wiesz że się zna
NAJTAŃSZEJ wersji wychodziło ze to filantropia, a nie biznes i firma dokłada 3-4 tysiące do każdego silnika![]()