• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ananasy-czyli przypadki ktore nas zdziwily....

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty

Fryderiq

SuperMechanior
Punktów
260
Miasto
.
Zajęcia nie wymagające tężyzny fizycznej zrobi ;)
A jeżeli jest rodzynkiem i nie jest typem "wrednej suki" to Panowie pewnie mają ją za maskotkę.

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
Ciuchy jak świeżo rozpakowane ze sklepu, na rękach nawet pyłku kurzu o kropelce smaru nie wspominając, co ona tam robi? :D
podejrzewam, że dla telewizji zrobili show. reszta pracowników też jest wyjątkowo czysta.

miałem "przyjemność" 2 razy zaliczyć telewizje na warsztacie. do tego otwierać serwis i przyjechała francuska delegacja. za każdym razem było wariatkowo i wielkie przebieranie, sprzątanie, malowanie nie wiadomo czego... ogólnie cyrk

darcun4

SuperMechanior
Punktów
149
Miasto
Toruń
Jakiś czas temu, trafiłem na kanał tej pani i jestem pod wrażeniem:

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
Jakiś czas temu, trafiłem na kanał tej pani i jestem pod wrażeniem:

średnio bym tak powiedział. zwrócicie uwagę jak kręci kluczami. nie umie nasadki utrzymać prosto do kręconej śruby. wszystkie ujęcia z montażu czy demontażu każdej części są pocięte

darcun4

SuperMechanior
Punktów
149
Miasto
Toruń
wszystkie ujęcia z montażu czy demontażu każdej części są pocięte
Oczywiście, że są. Inaczej trudno byłoby robotę 3-4 dniową zmieścić na filmie ok. 30 minutowym.
A podobuje mnie się też to, że jak trzeba rozkręcić starego diesla lub silnik benzynowy od pompy wody, to nie pyta się całego świata o 'momenty dokręcania" ;)

lalek

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
256
Miasto
Jukei
Niedziela na mobilce... Z samego rana ogarnialem Sprintera - prosty temat. Malzenstwo po 70 i tak od slowa do slowa... Okazalo sie ze ten facet byl mechanikiem rajdowym Sobieslawa Zasady! Nowozelandczyk z pochodzenia, od lat w UK. Wracam tam wieczorem z familia na grilla, a koles wychodzi na to ze jeszcze wiekszy swir jak ja :cool: Heh... niezle.
https://www.ewrc-results.com/profile/3329-sobieslaw-zasada/ Jakies foty sobie z nim chyba porobie.
Milej niedzieli :)

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
2.0 Bi TDI 2014 rok T5 - silnik po "regeneracji" - po 6km brak kompresji na pierwszym cylindrze :D

Dam znać jak zrobią sekcje zwłok.

Silnik z PL, naprawa 9 koła. cebul.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Juz wiadomo dlaczego zrobil az 6km.

Chlopaki zapomnieli dac podkladke pod srube glowicy. Sama podkladka sobie radosnie latala az wpadla pod konika zaworu :D

Widac jak sumiennie dokrecane sa sruby glowicy w silnikach...

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
nie wiem, czy to najlepszy dział. ale warte obejrzenia. gościu przetestował "naprawiacze" do gwintów.

tak przy okazji polecam jego kanał, bo testuje chyba wszystko, bez zbędnego pier****enia i bez lania wody co by przedłużyć filmik o 3/4 długości. dosłownie z szybkością karabinu maszynowego :)

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Nie oglądałem, ale zgaduję, że ten pierwszy z lewej wytrzymałby najdłużej :D

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Pochwalę się zająłem pierwsze miejsce w konkursie rzutu nożem z kosiarki.
Uwalilo cały nóż razem z wałem. Dobre 50 metrów przeleciał. Wyglądał trochę jak dron

Załączniki

• Screenshot_2022-07-13-21-30-00-188_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-07-13-21-30-00-188_com.miui.gallery.jpg
    851,8 KB · Wyświetleń: 47
Do góry Bottom