podejrzewam, że dla telewizji zrobili show. reszta pracowników też jest wyjątkowo czysta.Ciuchy jak świeżo rozpakowane ze sklepu, na rękach nawet pyłku kurzu o kropelce smaru nie wspominając, co ona tam robi?![]()
Fakt robi wrażenieJakiś czas temu, trafiłem na kanał tej pani i jestem pod wrażeniem:
A co takiego wywarło na tobie wrażenie ?Jakiś czas temu, trafiłem na kanał tej pani i jestem pod wrażeniem:

znajdź mi kobietę która coś rozkręci i skręci ponownie (mechanicznego) jak moja nawet szafki skręcić nie umieA co takiego wywarło na tobie wrażenie ?![]()

No jeżeli o to chodzi, to jak najbardziej props dla pani...znajdź mi kobietę która coś rozkręci i skręci ponownie (mechanicznego) jak moja nawet szafki skręcić nie umie![]()

Kiedyś ta dziewczyna będzie majstrem albo kierownikiem ale tymczasem radzę nosić rękawiczki w miarę możliwości
3:45 " Mądre słowa"

Widziałem jej twórczość i zakochałem sięJakiś czas temu, trafiłem na kanał tej pani i jestem pod wrażeniem:
Jakiś czas temu, trafiłem na kanał tej pani i jestem pod wrażeniem:
Oczywiście, że są. Inaczej trudno byłoby robotę 3-4 dniową zmieścić na filmie ok. 30 minutowym.wszystkie ujęcia z montażu czy demontażu każdej części są pocięte

Heh... niezle.