arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Ja się zawsze boję takich akcji nawet jeśli mam dobre narzędzia, jak mój ryj stoi na drodze kluczowiJak widać nasadki się wyrabiają z czasem. Już zamowilem
Ja się zawsze boję takich akcji nawet jeśli mam dobre narzędzia, jak mój ryj stoi na drodze kluczowiJak widać nasadki się wyrabiają z czasem. Już zamowilem
Ta pomarańczowa żarówka w bagażniku jest zamiast trójkąta, jakie to pomysłowe, w razie awarii na drodze otwiera klapę i żarówka mrugając sygnalizuje awarięAudi A5. Lampy przedlift przerabiane na polift led.
Klient zakupił auto i generalnie światła żyją swoje światła. W skrócie włączają się tak jak chcą a nie tak jak chce klient. Np. po wlączeniu światla stop załącza się lewy kierunkowskaz i prawe mijania. Czeka mnie długi dzień.
Bardzo ciekawie wyglądającą instalacja. Dzieło awangardowe, ja bym nie robił, tylko wstawił tak jak jest do galerii sztuki.
kiedyś skaleczyłem prawego palca wskazującego podczas montażu tarczy kotwicznej w E46, róg wbił mi się w górną część zgięcia, byłem w szoku ile krwi poleciało, do tego palec zaczął mi się zginać po tygodniu, do pełnej sprawności może dwa miesiące dochodziłA to nie stało się po tym jak mu wymieniłeś żarówkę?Eee tam. Patrzcie na to co się dzieje w renault po włączeniu ogrzewania tylnej szyby
Auto od standardowego polskiego mechanioro- szopopapracza co to fachu uczył się przez fora...Audi A5. Lampy przedlift przerabiane na polift led.
Klient zakupił auto i generalnie światła żyją swoje światła. W skrócie włączają się tak jak chcą a nie tak jak chce klient. Np. po wlączeniu światla stop załącza się lewy kierunkowskaz i prawe mijania. Czeka mnie długi dzień.

Światło pozycyjne?Wyświetl załącznik 47143
Ten dorobiony przewód idzie do środka, pewnie się zastanawiacie po co? Ja też się zastanawiałem
Wyświetl załącznik 47144
Lampa potraktowana toporem w celu dostania się do środka, żarówki wypadły, ale pewnie są niepotrzebne
Wyświetl załącznik 47145
Przewody ucięte tak, żeby cel był osiągnięty
Wyświetl załącznik 47146
Jedziesz wciskasz światełko w kabinie i lampa się zapala. Tadam :-)
TakŚwiatło pozycyjne?
Wstaw dętkę...Dzisiaj nie miałem wystarczająco dużej łaty Wyświetl załącznik 47158