arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
W skrzyni sucho ?Panie sprzęgło trzeba zrobić bo biegi nie wchodzo i łożysko wysprzeglowe słychać![]()
W skrzyni sucho ?Panie sprzęgło trzeba zrobić bo biegi nie wchodzo i łożysko wysprzeglowe słychać![]()
bieżnik w miarę spoko...Dzisiaj nie miałem wystarczająco dużej łaty Wyświetl załącznik 47158
Zapisuje w ulubionych, coś fantastycznego...o do końca nie rozumiał: to jest jakieś magnetyczne, a właściwie elektromagnetyczne cudo do wykrywania pęknięć
Też tak robię i czasami takie wyrazy uznania otrzymujęWymiana żarówki 0zl. Stała klientka. Mówi, że jak nie chce kasy to H mi w D. Za godzinę pojawia się ponownie

PuchonMoja dzidzia ma już 3 miesiące. Jest dzik skończy się łażenie po placu

200 zł kosztuje ten przewód, w swoim 1.9 TDI wymieniałem xDPodejrzewam że złączki i reszta kosztowały tyle co nowy przewód zasilający![]()
Kupić i wymienić przewód to każdy głupi potrafi... a tu widać kunszt polskiego mechanioroinżyniera co to nie takie rzeczy naprawiał za pomocą młotka i meselka...Podejrzewam że złączki i reszta kosztowały tyle co nowy przewód zasilający![]()

Węża ogrodowego nie można użyć?Kupić i wymienić przewód to każdy głupi potrafi... a tu widać kunszt polskiego mechanioroinżyniera co to nie takie rzeczy naprawiał za pomocą młotka i meselka...![]()