• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

astra G 1.8 raz pali raz nii

ZoZo

SuperMechanior
Punktów
10
Miasto
Gliwice
Witam wszystkich,

autko na obserwacji od dziś auto to astra G 1.8 bertone zdarza się ze na ciepłym i na zimnym silniku niechce odpalić ... jedyne co udało sie dziś podziałać to to iz próbowałem połączyć się op com-em ale niestety nie nawiązało połączenia. metoda na spinacz tez nic nie pokazała :/kontrolka silnika mrugnie i później cisza.

jutro sprawdzę czy sika paliwo na listwie i czy iskierka pstryka.. macie jakieś jeszcze wskazówki ??

pozdroo

Giemza

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
197
Miasto
Lublin
Bierz farelke i sprężone powietrze i będziesz wiedział czy to to co kolega wyżej pisze

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
A najpredzej to ecu siada na takie objawy.jak brak polaczenia to ster lub zasilania.
Jakbys byl w potrzebie to mam takie sterowniki

ZoZo

SuperMechanior
Punktów
10
Miasto
Gliwice
ok jutro zerknę, tez miałem mysl ze ecu się grzeje czy cus .. chciałem go odkręcić od bloku I schłodzić . ale się ni wyrobiłem.

ZoZo

SuperMechanior
Punktów
10
Miasto
Gliwice
czujnik wyciągnięty i sprawdzony i... no właśnie... czujnik walnięty, wymieniony na nowy obecnie asteroida śmiga ;)

dzięki panowie :D

Giemza

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
197
Miasto
Lublin
Wymieniony na ori? Bo jak nie to znowu zaraz będą cyrki

ZoZo

SuperMechanior
Punktów
10
Miasto
Gliwice
czekaj z czego to ja to wkładałem.... Delphi ? jutro zerknę dokładniej ;) płaciłem ok 140 zl

Do góry Bottom