• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Audi A3 8p sportback

Punktów
0
Witam mam w swoim audi A3 8p sportback 2.0 tdi 2012r. następujące problemy:
1. Czy ktoś mógłby mi doradzić gdzie mógłbym kupić fotel kierowcy w pełnej elektryce lub jakie inne modele foteli audi będą kompatybilne do mojej a3 ? Czy ktoś wie w jakich modelach audi występuje ten sam model fotela ?
2.Autko sprowadzone z francji i chciałbym po numerze VIN poznać jogo historie, jaka strona gwarantuje najobfitszą historię serwisów oraz blacharki z terenu francji ?
3.Gdy zamknę auto z kluczyka i otworzę lewe drzwi tylne się nie otwierają dopiero muszę od środka je otworzyć a jak to zrobię to przy ogólnym otwarciu auta nie ma problemu, do momentu aż zamknę auto z kluczyka i otworze.
4.Czy ktoś wie jak zmienić język z francuskiego na polski (w liczniku i konsoli medialnej) .

Bardzo dziękuje za wszelaka pomoc i wskazówki.

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
315
Miasto
Rakszawa
Gdy zamknę auto z kluczyka i otworzę lewe drzwi tylne się nie otwierają dopiero muszę od środka je otworzyć a jak to zrobię to przy ogólnym otwarciu auta nie ma problemu, do momentu aż zamknę auto z kluczyka i otworze.
Mikrostyki w zamku. Zręczny elektryk poprawi je za grosze lutownicą i będzie dożywotnio chodziło.

Punktów
0
dziękuje serdecznie za zainteresowanie tematem oraz wskazówki, punkt 3 został rozwiązany dzięki pomocy Pangia, dziękuje.
Co do fotela raczej bym celował coś w używkach gdyż w serwisie krzykną mi pownie z 8tyś za nowy fotel.
Odnośnie punktu 4 jest możliwa zmiana języka czy to już dożywotnio ?? Proszę o pomoc w pozostałych punktach....

Do góry Bottom