no jasne, że wypuściło, no przecia koledze Spinacz2100 jakiś wymieniacz, wymienił wszystko za 9 koła.Bmw wypuściło tfsi?

To powiedz mi gdzie jest pompa bo ile pamiętam to jest tam moduł jest razem z pompą, gdzieś pomiędzy to jest wiele żeczy, na temat naprawy tego podzespołu jeżeli panewki wałków balansujące są wytarte, powiedz mechaniku nie wymieniaczu na czym polega naprawa tego podzespołu bo bardzo jestem ciekaw trochę tego szajs zrobiłem ale może wszystkiego nie wiem.To nie pompa.
W tym silniku cdnc walki balansowe siedzą w bloku między misa a głowicą (tak gdzieś w połowie) co ciekawe albo wycigasz motor albo rozbierasz przod bo inaczej nie wyjdzie, musi być oczywiscie rozpięty rozrząd.
Koszt 850zl za dwa w serwisie plus panewki które też już teraz wypadało by zmienić 600zl no i mechanik tu nie weźmie mało
Dobrze że jest chociaż diagnoza.
trzeba podłożyć złotko od czekolady, ale wedel, bo milka się szybko wycierajeżeli panewki wałków balansujące są wytarte, powiedz mechaniku nie wymieniaczu na czym polega naprawa tego podzespołu

Ale on ku.... A nie wymienia słyszałeś on leczy.trzeba podłożyć złotko od czekolady, ale wedel, bo milka się szybko wyciera![]()
BMW nie wypuściło 2.0 tfsi.Bmw wypuściło tfsi?
To powiedz mi gdzie jest pompa bo ile pamiętam to jest tam moduł jest razem z pompą, gdzieś pomiędzy to jest wiele żeczy, na temat naprawy tego podzespołu jeżeli panewki wałków balansujące są wytarte, powiedz mechaniku nie wymieniaczu na czym polega naprawa tego podzespołu bo bardzo jestem ciekaw trochę tego szajs zrobiłem ale może wszystkiego nie wiem.
http://img.wiocha.pl/images/4/a/4a6151f8a6ce50c79941d0145f0ddf37.jpgAle pamiętajcie karma wraca!!!
A kto powiedział że panewki wałków.trzeba podłożyć złotko od czekolady, ale wedel, bo milka się szybko wyciera![]()
tak jest, proszę Pana! przepraszam, więcej nie będę!!!Czytać ze zrozumieniem!
Wałek balansowe lata luźnoA kto powiedział że panewki wałków.
Panewki wału i korbowodowe!
Czytać ze zrozumieniem!
Ps.widac że prawda zabolała!
Pozdrawiam wymieniacze