• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Audi A4 b6 brak mocy

luki1072

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Pomorze
Witam posiadam audi a4 b6 2001 rok silnik 1,9 tdi 131 koni ośka. Problem polega na całym aucie :/ w listopadzie zakupiłem i co chwilę coś... nie będę się rozczulał.
1)Problem polega na braku mocy, i mam pytanie do Was od czego zacząć, czytałem o przepływomierzu?
2) W tamtym tygodniu miałem robiony przegląd, Pan poinformował mnie o wycieku oleju z przodu auta (pokazał mi również) ostatnio miałem wymieniany egr.

Z góry dziękuje

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Zaczął bym od wstawienia auta do warsztatu na diagnozę i ewentualną naprawę, a nie od pisania postów...:D

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
O to jak już go będzie miał to dopiero będzie pytań : a jak się włącza, a jak podpina itd...:p:D

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Niech się męczy, może potem czarowniku więcej zarobisz. Niech się uczy a pozna ten smak i da nam bez urągań zarobić.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Niech się męczy, może potem czarowniku więcej zarobisz. Niech się uczy a pozna ten smak i da nam bez urągań zarobić.
A oczywiście, że niech się uczy...:D ja tam dostępu do książki nikomu nie bronię:D tylko, że książka też kosztuje a mi jej nikt nigdy za darmo nie dał...:meh:
Taa... powykształcajmy sobie garażowców to będziemy kokosy tłukli aż miło... zastanów się czy inne branże tak sobie strzelają w stopę jak mechanicy...:bored: siedzisz w ,,dojczlandii,, czy tam też tak jest ?

Do góry Bottom