Hmmm wydatek ok..300 pare euro to dosc wygurowana sumka , mam na mysli jakiegos klona , do tej starej fury ktora bede teraz reanimowac te na e-bay to max 30-80 euro to klony i w jezyku ang.. a pos.. mieszkam im pracoje we wloszech audi kupilem teraz jak wyzej ,A6 2.5 tdi rok 2001 skora ladne ,nie bite zadnej korozzi ,troszke zaniedbany silnik po odpaleniu troche kula ,niby pasek wymieniony 245.000 cos tam teraz 264 .000 nie wiem moze swieca ,wtrysk ,pompa ,waleczki ,nie wiem , po 30 sek . zaczyna pracowac rowno troche telepie buda po ok 2 minutach jest ok .
Kupilem te autko bo nie ma w nim wielkiej elektroniki mam drugie na oku taakie samo tylko rozbite z przodu za smieszne pieniadze bo ok 500 euro silnik ok ...tylko skrrzynia automat u mnie manual taki chcialem 4x4 ,wole w te autko wlozyc pare euro i jezdzic tych pare 10 lat jak brac jakiegoos comon reila gdzie wszystkie naprawki kodowania to serwis . kupie walki ,filtry ,paseczek ,swiece ,itd mala kuracja i bede smigal w audiczce
ps. kolega daje mi vag.com .pl 4.9 po polsku z kabelkiem chyba skorzystam . to KLON !!