Danmar
Zweryfikowany Mechanik
Mitsubishi Colt 2007r silnik 1.1 benzyna
Witaj,Co potrzebujesz z tego schematu? Daj jeszcze vin i dokładne dane auta dla pewności.
Posidasz może Schemat instalacji sterownika silnika Citreon Berlingo II 2011 1.6hdiPotrzebujesz schematu do swojego auta? Pisz smiało.

UdostepniszJa mam![]()

A co miałemm wniesc. Skoro dopiero zaczynam z niego korzystać. Dzięki.Nie, bo sam nic do tego forum nie wniosłeś![]()

Citroën Berlingo 2011 1.6hdi 90 VF77A9HSCBJ56055 i jak byś miał lub mógł schemat tego modułu bsi bo centalka coś szwankuje. Będę chciał też coś wnieść do forum jeśli będę w stanie. PozdrawiamW sumie też racja. Podaj dokładne dane auta i VIN, jutro Ci sprawdzę i udostępnię![]()
Dołączył 7.02.2019A co miałemm wniesc. Skoro dopiero zaczynam z niego korzystać. Dzięki.
Dołączył aDołączył 7.02.2019
Dołączył a dziś dodałem pierwszy post więc proszę o wyrozumiałośćDołączył 7.02.2019
Citroën Berlingo 2011 1.6hdi 90 VF77A9HSCBJ56055 i jak byś miał lub mógł schemat tego modułu bsi bo centalka coś szwankuje. Będę chciał też coś wnieść do forum jeśli będę w stanie. Pozdrawiam
I jak mogę na ciebie liczyć z tym schematemW sumie też racja. Podaj dokładne dane auta i VIN, jutro Ci sprawdzę i udostępnię![]()

OKTak jutro Ci sprawdzę![]()