misiek1394
Zweryfikowany Mechanik
Normalka. Tak robią wszyscy ci od swapów skrzyń,silników itp... typowe druciarstwo bo musi być tanio i jakoś tam wyjechać a co dalej to już nie ważne. Ważne że tanio i klient zadowolony.Witam poszukuje schematu elektrycznego silnika do Dodge Ram Van b250. Rok 1994. Silnik 5.2L V8 OHV 16V [Magnum 5.2 v8]
. VIN: 2B6HB21Y6RK553507. Mam niezłe kombo stworzone przez gazowników i innych druciarzy. Pocięta wiązka, dołożone kable i przekaźniki z bmw, opla.
Wyświetl załącznik 51734 Wyświetl załącznik 51735 Wyświetl załącznik 51736 Wyświetl załącznik 51737 Wyświetl załącznik 51738
Mam schemat od jeepa 5.2 v8 jutro bedę sprawdzał, moze podpasuje opis pinów w sterowniku. Nie ma iskry, ale przewody od cewki zapłonowej i aparatu są uciete, ktos do nich dosztukował jakies inne i podłączyl pod przekaznik [dołozony]. Z tego przekaznika kable ida do sterownika gazu no masakra. Najłatwiej byłoby to wszystko wyciąć i zrobić tak jak ma być. Jutro wrzuce wiecej zdjec.Normalka. Tak robią wszyscy ci od swapów skrzyń,silników itp... typowe druciarstwo bo musi być tanio i jakoś tam wyjechać a co dalej to już nie ważne. Ważne że tanio i klient zadowolony.
A masz może schemat modułu BSM?Nie ma takiego schematu tej czesci w całosci co chcesz.To jest dzielone na grupy.Licznik osobno ,nawiewy osobno,radio osobno,oswietlenie osobno itd.
Potrzebny schemat instalacji skrzyni biegów Audi A6 C5 2000r 1.9 tdi 110ps AG4 01N EPV
Witam jakie jest hasło do plikowTrzymaj. Do kolejnych spróbuje załatwić ale potrzebuje troszkę więcej czasu.
Ok![]()
Jakie hasloOk zaraz ci podeśle cały schemat sterowania silnika 1.4T bo nie widze osobnego schematu samego wentylatora
.
Ale chętnie bym skorzystał bo potrzebuje schemat ecu i abs do corsy fA co cie obchodzi to haslo? Przecież to nie bylo dla ciebie.
Podeślesz coś?Nie wątpie.
Narka łbieJa? Nie. Ja nie pracuje za darmo, ale zdarzaja sie tacy co robią charytatywnie więc próbuj, pewnie ktoś ci udostępni.