1. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

AUTOCOM 2013.1 najnowszy!!

Dyskusja w 'Przybornik mechanika' rozpoczęta przez użytkownika Auto-Port, 5-05 13.

  1. koksiu621

    koksiu621 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    21-08 12
    Postów:
    2 164
    Docenione treści:
    253
    Miasto:
    Kudowa-Zdrój
    ja nic takiego nie robiłem :) myślałem że ac tego niema ;) muszę zobaczyć ale może to idzie na wersji 2013.2.2 ?
     
  2. deco

    deco Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    30-09 13
    Postów:
    3
    Docenione treści:
    0
    Witam
    Panowie mam problem.Nie przechodzi testu. Program zainstalowany jest prawidłowo (sprawdziłem na innej głowicy od kumpla {od tego samego dostawcy} . Komputer wykrywa vci, ponadto jak daje na aktualizacje firmware, to nie przechodzi jej i pisze, że niby nie jest podłączony tester do komputera lub nie ma zasilania.
    Kable są OK
    Gdzie szukać przyczyny?
     

    Załączone pliki:

  3. Johnny123

    Johnny123 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    19-07 13
    Postów:
    8
    Docenione treści:
    1
    z tego co widzę masz zainstalowaną wersję new vci, a spróbuj zainstalować vci
     
  4. Auto-Port

    Auto-Port Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    3-02 12
    Postów:
    1 620
    Docenione treści:
    339
    Miasto:
    KALISZ
    zrób przeszukiwanie tylko głowica podłączona do auta i sprawny przewód usb
     
  5. deco

    deco Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    30-09 13
    Postów:
    3
    Docenione treści:
    0
    Przewody są sprawne, sprawdziłem na tych od kumpla (także to wykluczam).
    Przeszukiwanie portu com zrobiłem, ale nadal lipa.
    Oczywiście sprawdzam sprzęt na podpiętym do gniazda obd2.
    Sprawdziłem też na wersji 2013.1 i to samo.
     

    Załączone pliki:

    • com.png
      com.png
      Rozmiar pliku:
      227,9 KB
      Wyświetleń:
      15
    • comm.png
      comm.png
      Rozmiar pliku:
      242,5 KB
      Wyświetleń:
      15
  6. rafałbilu

    rafałbilu Nowy

    Offline
    Dołączył:
    10-01 14
    Postów:
    16
    Docenione treści:
    1
    jesli window 7 to moze potszebuje zainstalowania portu
     
  7. fifer

    fifer Nowy

    Offline
    Dołączył:
    6-10 13
    Postów:
    6
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    Rzeszów
    Miałem to samo i wymienilem kabel usb,nie łączyło w gnieździe w pc i musiałem go dociskać ruszać i wtedy wykryło głowice i poszła aktualizacja .
     
  8. Piotr.m

    Piotr.m Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    22-07 12
    Postów:
    339
    Docenione treści:
    9
    Miasto:
    Chyżowice
    Ja miałem podobnie niestety u mnie gniazd w testerze nie łonczyło ale dobra lupa i śmiga.

    Mam pytanie czy pójdzie na autocomie mercedes S-class 320 dizel nie mogę co znaleść na liśćie aut mam starą wersie 2011 r3
     
  9. rch11

    rch11 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    7-07 13
    Postów:
    2 244
    Docenione treści:
    519
    Miasto:
    NS
    który rok?
     
  10. Piotr.m

    Piotr.m Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    22-07 12
    Postów:
    339
    Docenione treści:
    9
    Miasto:
    Chyżowice
    2003r
     
  11. rch11

    rch11 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    7-07 13
    Postów:
    2 244
    Docenione treści:
    519
    Miasto:
    NS
    jest cdi
     
  12. Piotr.m

    Piotr.m Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    22-07 12
    Postów:
    339
    Docenione treści:
    9
    Miasto:
    Chyżowice
    Tak raczej tak.
     
  13. rch11

    rch11 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    7-07 13
    Postów:
    2 244
    Docenione treści:
    519
    Miasto:
    NS
    no to w 2013.3 jest
     
  14. Piotr.m

    Piotr.m Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    22-07 12
    Postów:
    339
    Docenione treści:
    9
    Miasto:
    Chyżowice
    to muszę poszukać aktualizacji do tej pory robiłem na starej wersji 2011
     
  15. ludo44

    ludo44 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    28-11 11
    Postów:
    2 377
    Docenione treści:
    307
    Wersja 2011 jest bez licznika uruchomień a następne już mają..
     
  16. Piotr.m

    Piotr.m Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    22-07 12
    Postów:
    339
    Docenione treści:
    9
    Miasto:
    Chyżowice
    To jaką polecacie zaczełem ciągnąć 2013.3
     
  17. rch11

    rch11 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    7-07 13
    Postów:
    2 244
    Docenione treści:
    519
    Miasto:
    NS
    No to co z tego że mają licznik uruchomień.
    Można ją uruchamiać bez ograniczeń
     
  18. Piotr.m

    Piotr.m Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    22-07 12
    Postów:
    339
    Docenione treści:
    9
    Miasto:
    Chyżowice
    nie wiem ja licznika nie mam 2011
     
  19. piotrekwoj1

    piotrekwoj1 Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    10-12 12
    Postów:
    103
    Docenione treści:
    12
    Miasto:
    Toruń
    pewnie że tak żadna wersja nie ma ograniczenia co do liczby uruchomień
     
  20. Piotr.m

    Piotr.m Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    22-07 12
    Postów:
    339
    Docenione treści:
    9
    Miasto:
    Chyżowice
    Ile zajmuje wersja 2013.3 bo nie wiem czy mam instalować mi po sciągnięciu pokazuje 2.68 GB
    Może macie jakieś zródło co można zassać pewną instalke,