Jesli masz zainstalowany teamvevier to dam ci podglad na 5.00.8 rew.2 to sobie zobaczysz i sam ocenisz czy warto.Panowie a jaka jest różnica między wow a delphi? Bo nie wiem czy ściągać. Bo w warsztatowym kompie mam tylko 80 GB a już mocno zapchany.
Poszło na komunikatorPanowie mogę też poprosić o linka do wow 5.0.0.8 .Pozdrawiam
Jeśli można też bym poprosił bo Delphi/Autocom do szału mnie doprowadzi zaraz z błędem który opisałem w stosownym temacie.
Poszłomaciek.k-k Mógłbym również prosić o to samo?
Szybko sie przyzwyczaisz i można skanować wszystkie systemy.No i mam WOW. Podobają mi się te schematy w WoW jednak nie mogę się trochę w nim odnaleźć. Samo skanowanie jest bardziej intuicyjne w autocomie ale może się przyzwyczaję. Można w nim skanować wszystkie systemy tak jak to jest w autocomie(ISS)?
A jakiego masz wowa?Małe spostrzeżenie odnośnie WoW. Można w nim odczytać przebieg z licznika albo wykonać test przełączników tempomatu oraz menu komputera? Trochę się bawiłem i jakoś nie dałem rady tego zrobić podczas gdy w autocomie(213.3 i 214.2) robiłem to bez problemu. Narazie do podstawowej diagnostyki zdecydowanie zostawiam autocoma a schematy z wow pozostają i chyba będę częściej z nich korzystać niż z mojego już leciwego tolerance data. W WoW też muszę zdecydowanie więcej się na klikać żeby cokolwiek zdiagnozować. Zaznaczam, że mechanikiem nie jestem i korzystam z programu tylko okazjonalnie. WoW mam od wczoraj i podłączyłem go tylko do jednego pojazdu więc moje podejście do programu Wurtha może się jeszcze zmienić.