• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Autocom, CDP, CDP+ na programie WoW Wurth

Status
Zamknięty.

RoMo

SuperMechanior
Punktów
27
Panowie a jaka jest różnica między wow a delphi? Bo nie wiem czy ściągać. Bo w warsztatowym kompie mam tylko 80 GB a już mocno zapchany.

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
Panowie a jaka jest różnica między wow a delphi? Bo nie wiem czy ściągać. Bo w warsztatowym kompie mam tylko 80 GB a już mocno zapchany.
Jesli masz zainstalowany teamvevier to dam ci podglad na 5.00.8 rew.2 to sobie zobaczysz i sam ocenisz czy warto.

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
W wow masz schematy i instrukcje a w delphi nie

RoMo

SuperMechanior
Punktów
27
Ok dzięki w takim razie sobie też zainstaluje.

Driv3r

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Niedrzwica
Jeśli można też bym poprosił bo Delphi/Autocom do szału mnie doprowadzi zaraz z błędem który opisałem w stosownym temacie.

voodo

SuperMechanior
Punktów
201
maciek.k-k Mógłbym również prosić o to samo?

voodo

SuperMechanior
Punktów
201
No i mam WOW. Podobają mi się te schematy w WoW jednak nie mogę się trochę w nim odnaleźć. Samo skanowanie jest bardziej intuicyjne w autocomie ale może się przyzwyczaję. Można w nim skanować wszystkie systemy tak jak to jest w autocomie(ISS)?

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
No i mam WOW. Podobają mi się te schematy w WoW jednak nie mogę się trochę w nim odnaleźć. Samo skanowanie jest bardziej intuicyjne w autocomie ale może się przyzwyczaję. Można w nim skanować wszystkie systemy tak jak to jest w autocomie(ISS)?
Szybko sie przyzwyczaisz i można skanować wszystkie systemy.

voodo

SuperMechanior
Punktów
201
Małe spostrzeżenie odnośnie WoW. Można w nim odczytać przebieg z licznika albo wykonać test przełączników tempomatu oraz menu komputera? Trochę się bawiłem i jakoś nie dałem rady tego zrobić podczas gdy w autocomie(213.3 i 214.2) robiłem to bez problemu. Narazie do podstawowej diagnostyki zdecydowanie zostawiam autocoma a schematy z wow pozostają i chyba będę częściej z nich korzystać niż z mojego już leciwego tolerance data. W WoW też muszę zdecydowanie więcej się na klikać żeby cokolwiek zdiagnozować. Zaznaczam, że mechanikiem nie jestem i korzystam z programu tylko okazjonalnie. WoW mam od wczoraj i podłączyłem go tylko do jednego pojazdu więc moje podejście do programu Wurtha może się jeszcze zmienić.

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
Małe spostrzeżenie odnośnie WoW. Można w nim odczytać przebieg z licznika albo wykonać test przełączników tempomatu oraz menu komputera? Trochę się bawiłem i jakoś nie dałem rady tego zrobić podczas gdy w autocomie(213.3 i 214.2) robiłem to bez problemu. Narazie do podstawowej diagnostyki zdecydowanie zostawiam autocoma a schematy z wow pozostają i chyba będę częściej z nich korzystać niż z mojego już leciwego tolerance data. W WoW też muszę zdecydowanie więcej się na klikać żeby cokolwiek zdiagnozować. Zaznaczam, że mechanikiem nie jestem i korzystam z programu tylko okazjonalnie. WoW mam od wczoraj i podłączyłem go tylko do jednego pojazdu więc moje podejście do programu Wurtha może się jeszcze zmienić.
A jakiego masz wowa?

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
to powinien działać. Ja testowałem 4.15.3 i wszystko działa

Masakra

SuperMechanior
Punktów
19
Panowie a mógłbym prosić o link do 5008 z góry dziękuje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom