• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Autocom

Status
Zamknięty.

tester

Gaduła
Punktów
3
Miasto
walbrzych
Mam CDP2013 1 podczas instalacji przechodzi wszystko tlko nie przechodzi aktywacja może ktoś wie jak rozwiązać.

omura

Nowy
Punktów
0
Z aktywacją różnie słyszałem że bywa. Trzeba poczytać na forach. Pomógł bym ale Mi się nie chce instalować to jest problem ;/;/

P

PogotowieSamochodoweUK

Ta.... niby tak niby nie... ja mialem nalot i kupilem AC ori (w szoku bylem ze jest ori AC myslalem ze tylko Delphi) i w porownaniu do chinola to jest w nim ze 4 razy tyle opcji i robi wiecej aut, mianowicie ma prawie wszystkie funkcje w kazdym aucie.
Chinol nie orbil DPF w sprintku 2009 a ori zrobil az milo bylo popatzec jak sie darl przez 45 minut.

P

PogotowieSamochodoweUK

Ja kupilem okazyjnie na warsztat za 700f gdzie obecnie chca 1295f. Aktualizacje jak narazie nie sa przewidziane bo dopiero rok sie zaczol. Na dzien dzisiejszy ma wszystko do grudnia 2013.

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
Mówisz tu o chinolu który można kupić za dużo mniej niż podałeś :) ja z kolegą Pogotowie UK rozmawiam na temat ori :) a z autodiagnozy nie bierz bo to oszust który bierze wielkie pieniądze i ma dobre bajki :)przerabiałem temat u niego :)

koziolek

SuperMechanior
Punktów
140
Miasto
Lubelskie,
kolego
danielwarsztat
moze na poczatek kup od chinczykow nie cale 100 dolcow z wysylka zobaczysz na poczatek co i jak mysle ze to tanio i mozna poprobowac to i owo
ale jak kwota dla Ciebie nie ma znaczenia to atakuj orginal

Punktów
0
a co z tymi dwiema płytkami i tym i prockiem oki japan ( ponoć do forda i bmw) poradzcie coś bo zgłupiałem a i dajcie jakiś namiar gdzie kupić tzw. chinola

RoMo

SuperMechanior
Punktów
27
Danielwarsztat jak Ci chłopaki pisali kup u chinola za 100 dolców chyba że się obawiasz to kup od sprzedawcy z linka koksiu (ja u niego kupowałem bardzo miły i pomocny sprzedawca) do tego dokup jakiś laptop wedle uznania i co jasne ile chcesz na niego przeznaczyć. Ja kupiłem IBM modelu dokładnie nie pamiętam ale ma 1gb pamięci dysk 80gb z nową baterią za 400zł i jestem z niego bardzo zadowolony. Bo to ten zestaw za 1799zł to moim zdaniem trochę dużo i nie wiadomo jaki tam jest laptop.
Jak dla mnie na początek do rozeznania sie w sprawach diagnostyki ten zestaw co do ceny jest bardzo względny...

P

PogotowieSamochodoweUK

Moj chinol robil forda i bmw bez problemu ale za ori robi wszystko w tych autach.
Chinol mial problemy z ciezarowkami a ori leci z nimi tylko strzela.

motocykle_123

SuperMechanior
Punktów
8
A łączył się ktoś AC z samrtem? Dokładnie chodzi mi o Forfour. Jak wygląda z tym autocom daj rade??

Ostatnia edycja:

uby

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rybnik
Witam
Panowie zamowilem sobie chinczyka i mam obawy co do odprawy celnej. Jak to wyglada? Mam sie czego obawiac? Czy tylko grzecznie oplace vat i gitara

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom