Witam wszystkich! Ja tez szukam info o autocomie i drąże co sie da. Co do kwestii technicznych to dość trudno dostać jakies konkrety. Sprawdzam też na innych forach w tym na auto diagnoza tj na
http://naprawsamauto.kei.pl ale już się dowiedziałem z pewnych na 100% źródeł, że tam nic nie osiągnę - bo własciciel forum tym handluje i nawet posty które sa nie na rękę usuwa z forum. Znam ludzi którzy to u niego kupili i raz ponoć lepiej innym rzem gorzej z diagnostyką. Ale oni maja te wersje do osobowych, a mnie interesuje wersja do ciężarowych. Robię pare marek ciężarówek i bez diagnoskopu to się nie da. Czy wie ktoś coś o autocomie do ciężarowych Będę wdzięczny za każdą informację.
Co do powyższych postów to koledzy którzy kupili tam sprzęt - nie mają go legalnego. Na opakowaniach pisze, że każda aktualizacja przez internet uszkadza go, a za naprawę trzeba dać 350 zeta. Nie wiem jak moga się ogłaszać z takimi bzdurami - napisali by jasno że to klony i każdy by wiedział jak ma postępować. A tak to tylko problemów bogu ducha winnemu człowiekowi przekonanemu że ma legalny sprzęt problemów narobią.