• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Autodata CDA3 problem z datą "is not a valid date" - rozwiązanie

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
487
Miasto
Okolice Krakowa
@PELock, człowieku, to TY się po prostu NAUCZ CZYTAĆ. Napisałem od razu, beż żadnej spiny, że NIE WIEM jakie mieli wersje Ci ludzie, którzy pisali, bo mnie to NIE INTERESOWAŁO. Może mieli wszyscy jedną i taką samą, może różne, zwisa mi to i powiewa. Wiem tylko tyle, że każdy mi pisał, że patent działa.

Na idiotę wychodzisz tylko i wyłącznie Ty, bo ból dupy masz taki, że jeszcze w akcie frustracji musiałeś jakiś śmieszny komentarz na moim koncie pisać. Mnie to gościu w ogóle mnie rusza, mało tego, mam z tego mega polew. Nie spodziewałem się, że tak poważny spec od edycji plików binarnych będzie zachowywał się jak dziecko w przedszkolu xD

@jagoor, uważaj ziom, bo zaraz będziesz jechany, "ŻE PRZECIEŻ TEN SPOSÓB DZIAŁA TYLKO NA JEDNEJ WERSJI".

malerikula

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
80
Miasto
Rybnik
Jak dla ciebie 1200 PLN
Dla mnie zdecydowanie za drogo jak na taki program, 120zl bym nie dał. Problem jest taki że jak przyjdzie co do czego to żadne programy nie dają rady i kończy się na OEM. Ale szanuje twoja pracę możesz se to za 10000 wystawić,mi nic do tego. Nie denerwuj się tak nikt ci tu pracy ani hajsu nie ukradnie. Wszystkich co napiszą chcesz pożreć przez kompa,ludzie z tego leją zamiast się bać

PELock

Bywalec
Punktów
-6
Ja mam z tego świetną rozrywkę i reklamę jak jeden frustrat z drugim usilnie tłuką, że im działa zmiana daty, a ja w kółko piszę, że mój patch naprawia wersje, na które ten trik nie działa, ale że oni nigdy nie mieli innych wersji tego softu u siebie to mogę tak w kółko pisać i ciągle podbijać wątek przyciągając potencjalnych klientów :)
Automatyczne połączenie postów:

@PELock, człowieku, to TY się po prostu NAUCZ CZYTAĆ. Napisałem od razu, beż żadnej spiny, że NIE WIEM jakie mieli wersje Ci ludzie, którzy pisali, bo mnie to NIE INTERESOWAŁO.
Czyli wpieprzasz się w wątek, który dotyczy zupełnie innej wersji oprogramowania i próbujesz wmawiać ludziom, że nie interesuje cię, że im nie działa zmiana daty i nadal wciskasz im rozwiązanie, które im i tak nie działa? Spieprzaj dziadu.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom