• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

BCM BSI Peugeot Boxer 2006-2011

AdamMPS

Gaduła
Punktów
10
Miasto
Bielsko Biała
Witam, mam problem modułem w autku podanym w temacie, nie działa sterowanie szyb z panelu kierowcy, ani lewa ani prawa, natomiast od strony pasażera wszystko jest ok. Wiązka sprawdzona, przełącznik od strony kierowcy zmieniony na nowy, na krótko silniczek działa także pozostaje tylko ten moduł i tutaj pojawia się pytanie, czy jest w ogóle możliwość naprawienia tego czy w grę wchodzi tylko wymiana na inny? I jeśli będzie trzeba inny to trzeba go zaprogramować sam się zaadoptuje?
Numery z BCM
Magneti Marelli
Y503440520109
1365823080
BCM250I.01
JD2FJI9CL
D369 345 11

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
986
Miasto
PGS
Można dopisać do auta i można zrobić klona. O sprawdź w parametrach czy jest widoczny ten przełącznik i czy zakodowane jest dobrze bo coś mi świta za można zrobić jedna szybę na korbke a druga elektryczna.

Ostatnia edycja:

AdamMPS

Gaduła
Punktów
10
Miasto
Bielsko Biała
Nie mam niestety możliwości podpięcia kompa, wcześniej wszystko działało także raczej błędne zakodowanie można wykluczyć. Chyba, że jest taka opcja żeby to samo się przestawiło?

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Józek, te spsute ecu co ci wysłałem same też się nie spsuly :D

kret_ziemny

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Ełk
Przestroga .Tak przyznaję rację miałem auto po jakiejś powodzi i nie chciało zaskoczyć jak zacząłem grzebać to się coś zwarło musiało stać z wodą dość długo a niby miało być suche i w sterowniku robiłem obejście imo . Trzeba przed tym wypinać baterie tylko dziwne że była cały czas podpięta i się nie zapalił. Pech

Do góry Bottom