Nie nie jest w gazieZawory może pusZczaja? To zagazowane jest?
Podczas wymiany sprzęgła czujnik miał jakiś nagar ,został obczyszczony i wsadzony spowrotem,sprawdzę wszystko,gdzies czytałem że czujnik przepływu powietrza może bycJak na zimnym ok a na rozgrzanym się dupcy to może być początek końca czujnika położenia wału. Dziękuję wisisz czekoladę bo to będzie to
Podczas wymiany sprzęgła czujnik miał jakiś nagar ,został obczyszczony i wsadzony spowrotem,sprawdzę wszystko,gdzies czytałem że czujnik przepływu powietrza może bycJak na zimnym ok a na rozgrzanym się dupcy to może być początek końca czujnika położenia wału. Dziękuję wisisz czekoladę bo to będzie to
No najlepiej podłączyć kompa i zerknąć w parametry. Jak błędu nie będzie a wykaże 5 ton powietrza na min to wiadomo gdzie szukac
a przepływ powietrza pokazuje na kompie?
Może ,by tej pompie się przyjrzeć? Może już się kończy?Automatyczne połączenie postów:
Na kompie nic nie wyszło oprócz pompy paliwa którą ktoś kiedyś na krótko w bezpieczniki wsadzil,tylna klapa i czujnik położenia kierownicy,a przepływ powietrza pokazuje na kompie?
No trzeba dzięki za pomocJa kiedyś , przycisnąłem przewód od zAsilania paliwem i też było brak mocy na benzynie.a wczesniej chodził
Może ,by tej pompie się przyjrzeć? Może już się kończy?