Gówno mają w tym burdelu. Dykta się kończy to szukają sami nie wiedzą czego. U kumpla byli bo kasy online nie ma, a wymienił tydzień wcześniej niż ja.U mnie na zadupiu jeszcze nie było. Swoją drogą jak dziurawy jest ten system, skoro wszyscy powinniśmy mieć kasy online od początku zeszłego roku? Skoro jest to online nie powinni mieć w to jakiegoś podglądu?
No właśnie za brak online bo normalną miał .za co mandat ? za brak wystawienia na widoku ? za brak online ?
W świecie wódki i zakąskiKtos kto nie słyszał od roku, że ma mieć online .....to, nie wiem na jakim świecie żyje ?
Lodzik czy naprawa zepsutego auta kontrolera była?Byli, generalnie miło i sympatycznie.

Faktury czy mają pokrycie czyli jak bierzesz czesci w koszty to musisz mieć robotę pod toNa czym polega ta kontrola?
niby jak mają to sprawdzić....Faktury czy mają pokrycie czyli jak bierzesz czesci w koszty to musisz mieć robotę pod to
Jak trafisz na dociekliwego i upierdliwego to zobaczysz jak to sprawdzi. I możesz się zdziwić. Dla chcącego nic trudnego.niby jak mają to sprawdzić....