Bajki to dzieciom opowiadaj,uzywany kluczyk dopisałes,dobry bajer kleisz.
Jak bys posiedział ze dwa dni nad problemem zeby znalesc przyczyne usterki to nie wiem czy bys tak chetnie rozpowiadał wszystkim w koło co mają zrobic jak mają taki problem.
To wystarczy napisać ze nie ma się ochoty nikogo informować...
A napewno nie pisze się pod wcześniejszymi wypowiedziami
" zadzwoń z rana jutro..."
Albo
" masz na pw"
A po drugie to po to chyba te forum istnieje żeby się na wzajem informować zdobytym informacjami...
Twoja wypowiedzią nie różniszi się niczym innym od fachowca w serwisie który otrzymuje za to zaplate.... nie na tym polega forum. Jeżeli tak to wygląda lub nie mam w tym momencie racji to ze spamujcie mnie, zablokuje albo usuncie...
Print screen wypowiedzi juz mam. Wrzucę na każde inne forum jako reklamę jakich to miłych forumowiczów macie...
Pordro..
Serwis jakiejkolwiek marki i kompetenta osoba
Pytanie dlaczego dopiero teraz zageagowales....????
A co do serwisu to napewno są tam ludzie którzy się znaja.... myślisz ze tylku tu masz ludzi którzy się jak napisał mi nickel
"Jak bys posiedział ze dwa dni nad problemem zeby znalesc przyczyne usterki to nie wiem czy bys tak chetnie rozpowiadał wszystkim w koło co mają zrobic jak mają taki problem."
Jest to poprostu hamstwo...
Grzecznie tydzień temu spytalem....
Dopiero dzisiaj jak zamieściłem kolejny post z informacja ze się nikt nie odzywa, dostałem odpowiedź i to nie na moje pytanie ale jako negatywna opinie...
Dziękuję bardzo...
To wystarczy napisać ze nie ma się ochoty nikogo informować...
A napewno nie pisze się pod wcześniejszymi wypowiedziami
" zadzwoń z rana jutro..."
Albo
" masz na pw"
A po drugie to po to chyba te forum istnieje żeby się na wzajem informować zdobytym informacjami...
Twoja wypowiedzią nie różniszi się niczym innym od fachowca w serwisie który otrzymuje za to zaplate.... nie na tym polega forum. Jeżeli tak to wygląda lub nie mam w tym momencie racji to ze spamujcie mnie, zablokuje albo usuncie...
Print screen wypowiedzi juz mam. Wrzucę na każde inne forum jako reklamę jakich to miłych forumowiczów macie...
Pordro..
Pytanie dlaczego dopiero teraz zageagowales....????
A co do serwisu to napewno są tam ludzie którzy się znaja.... myślisz ze tylku tu masz ludzi którzy się jak napisał mi nickel
"Jak bys posiedział ze dwa dni nad problemem zeby znalesc przyczyne usterki to nie wiem czy bys tak chetnie rozpowiadał wszystkim w koło co mają zrobic jak mają taki problem."
Jest to poprostu hamstwo...
Grzecznie tydzień temu spytalem....
Dopiero dzisiaj jak zamieściłem kolejny post z informacja ze się nikt nie odzywa, dostałem odpowiedź i to nie na moje pytanie ale jako negatywna opinie...
Dziękuję bardzo...
Co do serwisu to jak się do nich pojedzie to są w stanie przynajmniej powiedzieć ze nie widzą przyczyny a jie wogole nie odpowiadaja.....
I to napewno kie potrzebują na to tygodnia.
A jeżeli znają przyczynę to nie potrzebuje dwóch dni na stwierdzenie jej.
Tym się różni serwis od forum...
Dlatego serwis dostaje zaplate...
Na forum przeważnie wymieniamy się informacjami z własnego doswiadczenia....