P
PogotowieSamochodoweUK
A ja mam jedna jedyna teorie ze ty nie potrafisz czytac ze zrozumieniem hahahahProsiles to maszpogotowieUK tu jest taki wlasnie problem ze jedyny argument w Twoich postach to "prostak", idz szukac roboty w posredniaku" ect ect
to z posredniakiem napisales dejnekomirkowi.
Mam jeszcze jedna teorie, moze Ty zapomniales jak sie mowi i pisze po polsku i juz nie wiesz co tu napisalesSmutne jest to ze tacy ludzie buduja opinie o polakach za granica. Dejnekomirek jakos kulturalnie potrafi sie spierac.
Jacy bracia:d On jest czarny, przynamniej na tym malutkim zdjeciuVAG-owiec
![]()
Chlopie, zacytowales cos co nie ma zwiazku z citroenem C5 od klienta o ktorym byla mowa.
W C5 zaslepilem egr w celu wykluczeniu elementu ktory mogl powodowac zaburzenia.
A w swoich TDI wycinam mechanicznie i programowo. Ba, klientom wycinam te ustrojstwa w TDI bo w TDI to nie ma zadnego znaczenia procz nizszej emisji gdzie w dieslu nie mierzy sie emisji (przynajmniej tu gdzie jestem) a jedynie poziom zadymienia przy 3500rpm.
Och ci forumowi bywalcy... no jezdzcy internetu, a ich mistrzowski skil cytowania wali na glowe nie tylko ich samych ale takze zamieszanych w cala ''dywagacje'' o tym co im sie wydaje choc napisane jest wyraznie cos innego.
Czy ty naprawde nie rozumiesz ze mowisz nie na temat?
A ztym posredniakiem to sory, moze nie zrozumiale... juz wyjasniam. Byl taki serial z ''Ferdkiem'' i jak wiadomo byl debilem a zona mu ciagle mowila zeby szedl do posredniaka. Z tad prosilem ciebie i innego jezdzca mocy internetowej zebyc przestal grzmocic w kable i szedl tam gdzie takie asy powinny sie udac.
pogotowieUK tu jest taki wlasnie problem ze jedyny argument w Twoich postach to "prostak", idz szukac roboty w posredniaku" ect ect
VAG-owiec