• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Cena czynnika

obser

SuperMechanior
Punktów
68
Miasto
Inowrocław
Wszędzie dadzą Ci nawet 5 butli za free zależy za ile kupisz maszynę. Ja jak kupowałem TEXĘ i próbowałem negocjować, to właśnie w tą stronę szły rozmowy, że chcieli trzymać cenę, a dodawać akcesoria. Bez problemu dostałbym parę butli, jednak wolałem zjazd cenowy.

Richirich

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Radom
Witam posiadam z Niemiec 10 butli 12 kg Linde R134a po 1150 złoty.Sprzedaje gdyż zamknąłem firmę w Niemczech,jeśli ktoś zainteresowany proszę pisać na e-mail .richirich1@o2.pl

obser

SuperMechanior
Punktów
68
Miasto
Inowrocław
Zawsze twierdziłem, że przemyt czynnika z Ukrainy (którego nie chcę) założy kaganiec cenowy na obrót R134a. Bo na początku cena już dochodziła do 2440 brutto IC. I tak by zostało, jakby nie przedsiębiorczość rodaków i sąsiadów. Wiec urzędnikom UE nie do końca udał się skok na grube miliardy skasowane poprzez warsztaty do kiejdy unijnego układu. Teraz spoko, te parę, czy paręnaście procent wolę zapłacić pewnej dystrybucji, ale jakby została cena zeszłoroczna, to tylko chyba ASO by kupowały czynnik z krajowego obrotu.

BORCAR

SuperMechanior
Punktów
45
Miasto
Inowrocław
www.borcar.pl
cos sie dzieje z czynnikiem, dzwonia z kazdej hurtowni i oferuja super rabaty, dzis nawet miałem okazje za 950 brutto z FV, podejrzewam ze stanieje

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
raczej koniec sezonu i pewnie mają stare zapasy ,przemyt ich wypie.....lił razem z propanem stanieć to może nie stanieje bo limity co roku będą mniejsze

Do góry Bottom