• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Chevrolet spark (2011r m300 ) radioodtwarzacz

Ondraszek

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
201
Miasto
Nowy Sącz
Jesli coś,mam KENWOOD,swego czasu odtwarzacz roku(relacja ceny do jakości,rewelacyjny RDS),praktycznie nie używany,nie mam pudełka(wywaliłem),kupiłem go po długim szperaniu po ocenach,forach, ,zamontowałem ,facet za niedługo wyrżnął mi w tył i po aucie a ,,nowe,,W210 ma fabryczne radio z TV,nawigacją,więc nie mam mozliwości zamontowania,jeśli coś jutro podam symbol sprzętu. Temat być może nieaktualny,ale jeśli ktoś potrzebuje to będzie okazja.

mar.wo

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
256
Miasto
Racibórz
obdstarpolska.com
Jesli coś,mam KENWOOD,swego czasu odtwarzacz roku(relacja ceny do jakości,rewelacyjny RDS),praktycznie nie używany,nie mam pudełka(wywaliłem),kupiłem go po długim szperaniu po ocenach,forach, ,zamontowałem ,facet za niedługo wyrżnął mi w tył i po aucie a ,,nowe,,W210 ma fabryczne radio z TV,nawigacją,więc nie mam mozliwości zamontowania,jeśli coś jutro podam symbol sprzętu. Temat być może nieaktualny,ale jeśli ktoś potrzebuje to będzie okazja.
Dziękuję za odzew, klient już odjechał, sprawa nieaktualna, :)

Do góry Bottom