• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

cinkqeczento 700 pali 13 litrow

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
Powiedzieli Ci koleżanko ile twoje auto pali ? :eek: A nie lepiej zżebyś sama sprawdziła spalanie ?

judyta1

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
malopolska
kochani z gory dziekuje za WSZYSTKIE ODPOWIEDZI ale z Bochni zezarlo mi do N.SACZA 100 zl kontrolka sie zaswiecila a bylo pol baku.A to jest 60 km!!!!

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
Trzepią wszystko ale pewnych rzeczy nie widza w moim samochodzie kiedyś miałem bak w połowie rozszczelniony i też nie widzieli bo miałem mniej paliwa a palił mi jak smok :)

Ostatnia edycja:

judyta1

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
malopolska
dobranoc ! kochani jak by ktos nie mogl spac to z chescia zagladne jutro !!! wwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrr

przepraszam za bledy ale w gore raczki jak ktos kupuje auto tylko z wierzku zadbane!!!!takie sa kobiety!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
Cinkusie tak mają sam kupiłem kiedyś ojcu 700 setkę nawet ładna była z wierzchu ale po 2 latach mc person wpadł do środka a podłoga nie lepiej , proponuję zatankować zbiornik powyżej połowy i obserwować go na środku na łączeniu lubią tam zgnic, sprawdzić też olej czy nie przybyło.

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
Koleżanko a masz jakiegoś dobrego zaufanego mechanika tyle że nie z ASO ? Bo na pewno ssanie w tym pikaczento masz ręczne , i wydaje mi się że auto nie chciało chodzić na wolnych obrotach bo na 80% procent ktoś grzebał w podciśnieniach a że niedał rady tego ogarnąć, to podkręcił trochę linkę od ssania żeby auto podtrzymywało obroty a przez to też będzie palił jak smok.

Do góry Bottom