• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Co kupić do 4k PLN brutto

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2069
Miasto
Kaczory
Koledzy, jest już odpowiedni temat o XMARIO i jego fanatykach.
Myślałem żeby wziąść klucz dewalt dcf899p2, ale to połowa funduszu a wolałbym wziąść jedna rzecz za całość niż się rozdrabniac. Może być to urządzenie które potrzebne jest 5-10 razy w roku (jak np przyrząd do SAC). Coś przydatnego w nowszych furach a co bedzie niezbędne np za 5lat.

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
Koledzy, jest już odpowiedni temat o XMARIO i jego fanatykach.
Myślałem żeby wziąść klucz dewalt dcf899p2, ale to połowa funduszu a wolałbym wziąść jedna rzecz za całość niż się rozdrabniac. Może być to urządzenie które potrzebne jest 5-10 razy w roku (jak np przyrząd do SAC). Coś przydatnego w nowszych furach a co bedzie niezbędne np za 5lat.
sam nie wiem co Ci tu zasugerowac bo to co potrzebne to widze ze masz ale na siłe kupowac????
ma byc jedna rzecz czy moze byc kilka w tej cenie? zawsze jakies podnosniki do skrzyn albo moze myjke ??

o dodawaniu sobie lajkow !! jak nie rozumiesz:eek::eek::eek:

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2069
Miasto
Kaczory
Podnośnik i belkę mam :D ogólnie warsztat mam dobrze wyposażony, dlatego pytam was bo nie mam pomyslu.
4 lata temu brałem z wsparcia prasę tesama z zestawem adapterow do łożysk z myślą że pewnie raz na rok się przyda, a po 4 latach stwierdzam, że to była super decyzja.
Może byc coś trochę droższe go to najwyżej dopłacę różnice.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2069
Miasto
Kaczory
Mam stacjonarna hydrauliczna 16T

Prase do sprężyn mcphersona też mam

Do góry Bottom