Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
U mnie był z AP i chciał daj w umowę klucz millwoki. Drogie jak pies te klucze. O gdybym miał do wykorzystania 4000 to bym brał millwoki za 3000 i konkretne dwie lampy warsztatowe (pod maskę lub z bernera Slim )
Ja też będę teraz bral pod umowę sprzęt. Biorę piaskarke, odkurzacz do niej, myjke do części, myjke ultradzwiekowa, lutownice z hot air i może coś jeszcze małego wezmę.
Umowa w harcie, wszystko z allegro. Dołączają 10%. @Jarzi w jakiej hurtowni umowa?
U mnie IC przegrywa cenowo. AP nie lubie przez ich sprzedaż detaliczną. Opłaca się od nich wziąć pierwszą umowę jako nowy klient. Później mają już niekorzystne. Czekam jeszcze na oferty z Inter teamu i Gordona. Elite jest jeszcze spoko ale niestety za daleko do nich mam a dostaw nie lubię
A ja już nic więcej powyżej 3000 nie wezmę od nich w umowę. Jak już ja podpiszesz to ceny idą w górę ... z AP był u mnie teraz ... Nie chce i dziękuję. Umowa ma zobowiązania . Na chwilę obecną robię 25000-35000 zł na 3 miechy .