• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co o tym sądzicie?

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1883
Miasto
Koszęcin
Jak to prawda to im zaraz atomowke wyśle kurierem

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Prawda , juz nie pamiętam ale paręnaście rozwiązań zawieszenia zaadaptowali niemcy a w lotnictwie obok znanego Łosia byly przygotowywane myśliwce podobne do angielskiego spitfire'a jak i lekkie bombowce a samochód CSW https://pl.wikipedia.org/wiki/CWS_T-1 i wiele innych wspaniałych konstrukcji , warto poczytać

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Typ jeżdżąc tym ,,defkiem,, po lesie chyba się nażarł jakiś grzybów i opowiada bajki:wacky::woot:

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Typ jeżdżąc tym ,,defkiem,, po lesie chyba się nażarł jakiś grzybów i opowiada bajki:wacky::woot:
Świadczy o tym fakt że pozostałe rovery też musiały by być wykradzione :) a żadnych szkiców nie pokazał :)

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
A ja wiem jak było ? niemniej przed II wojną mieliśmy masę inżynierów wizjonerów i kto wie czy ta koncepcja nie była zaadoptowana ?

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
A ja wiem jak było ? niemniej przed II wojną mieliśmy masę inżynierów wizjonerów i kto wie czy ta koncepcja nie była zaadoptowana ?
Jak wiadomo w motoryzacji jeden od drugiego zawsze coś zrzynał:D, ale w tym konkretnym przypadku pomijając różnicę czasową w powstaniu DEFENDERA a TARPANA to już konstrukcyjnie nie mają one nic wspólnego ze sobą.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Fakt że ten facet na filmiku ma nadzwyczaj duże źrenice :D

Do góry Bottom