• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
No dobra, z tym alko to żart. Tak naprawdę to po cukier i drożdże :D

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Panowie...jesli alkochol przeszkadza wam w pracy to zmienić prace:D. .. choroba ta nasza to nazywa sie chyba "zbieractwo " lub "chęć posiadania"tak mi sie wydaje...

Powiedziałem jej ze kupilem...ale nie powiedzialem za ile ...ale jest zła...:/ bzdziocha:)

nic jakoś to przetrzyma dzielna jest dziewczyna:D

Ba kaze sprzedać. .. za tyle co kupilem...aaa taki H...J....:p

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Panowie...jesli alkochol przeszkadza wam w pracy to zmienić prace:D. .. choroba ta nasza to nazywa sie chyba "zbieractwo " lub "chęć posiadania"tak mi sie wydaje...

Powiedziałem jej ze kupilem...ale nie powiedzialem za ile ...ale jest zła...:/ bzdziocha:)

nic jakoś to przetrzyma dzielna jest dziewczyna:D

Ba kaze sprzedać. .. za tyle co kupilem...aaa taki H...J....:p
Jak sprzedasz z zarobkiem to powinna być dumna z ciebie, wdzięczna i zachwycona :pompous:

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
powiedziała ze juz temat jest zakończony:D zresztą widziały gały co brały ...zna mnie nie od wczoraj wie jaki ze mnie jest gigant...:D teraz wypoczywamy nad morzem w J.G

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Moje rejony, do rybaka na biesiadę wstąp, drogo ale zacnie.[/QUOTE]

Dawniej to sie jak pamiętam nazywało u Kaszeba chyba ze to własnie jest teraz u Rybaka tam takie piekne kiedys akwa z jesiotrami było ...juz nie ma .ale kolejki niesamowite.nie chcialo sie czekac i poszlismy dalej zjesc...a skąd jestes dokladnie???
20200815_200707.jpg 20200815_201820.jpg

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
aaaa w ten desen kuzwa nie zajarzýłem:D no to moje tez bo tez tu odwiedzamy...kąty...a już myślalem ze jaki browar warsztatowy sie zrobi...:D

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
i h...j...po wakacjach dzis zjechalem do domu.Skoda szła jak wścieķły dzik w olszynach...nic sie nie działo nawet sie nie umęczylismy jazdą.Syn z wrażeń tam nabytych przespał prawie całą trase dopiero przed Toruniem przy zjezdzie do Lubicza się obudził.Moja luba spiekla sie na raka...a ja w końcu otwieram zimnego browara i pijeeee....
Byłem na kiermaszu książek i taką kupilem jedyna pamiątka z nad morza:D

20200816_221703.jpg

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
oj dziękuje...a czuje sie teraz tak błogo jak by jezusek gołą stópką po gardziołku mi chodził.....:D ( przygrzalo mi troche sagan nad morzem) achtung achtung moge breedzić...

Psikuta1994

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
385
Ja wróciłem wczoraj, pomimo szybkiego kupna auta na wakacjach bo stary się rozpadł to i tak jestem zadowolony, jutro zaczynam pracę w warsztacie /serwisie samochodowym, zobaczymy jak będzie się robiło przy nowocześniejszym sprzęcie. ;) czas się więcej uczyć i poznawać.. Jednak z mechaniką od dziecka jestem związany to i zawodowo też nie powinno być problemu. :D

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
zrobiłeś prawidlowy krok w dobrą stronę...:D bedzie dobrze.najgorszy pierwszy dzień w nowym miejscu...o i nie bądz jak to mówią H..jem.

Psikuta1994

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
385
Spokojnie ja człowiekiem ugodowym jestem ze wsi, zawsze pomogę i żadna praca nie gardzę ;)

Do góry Bottom