• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Napisz lepiej jak się fura spisuje poza tym że żarówki pali :)

narazie to kobitka kreci nia po miescie i zadowolona jest ..ja musze do konca wytluc volviaka...ogolnie komfort jazdy jest niebo ziemia co do volvo to taki sie zrobil wóz drabiniasty na drewnianych kolach ale daje rade :D jak narazie nie ma ze skoda problemu

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
oj oby... daj Boże. :D tez tak z barana kupilismy te auto...to byl taki impuls .. te albo zadne...noi ło.jest.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Dziś ...wymieniłem zaróweczki postojowe w skodzie..wczesniej byłem nad jeziorem i spieklem sie na raka.
Werksztat mam przy lesie wiec komary mnie tak pokuciały... ze szwedzi mnie wszystko..
a wAm Panowie Jak minęła niedziela??pozdrawiam

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
o widze ze nikt nic nie robi w wolnej chwili .Wszyscy zajęci ,w swoich dziuplach zamknięci, kręcąc klucza z ręki wypuścić nie chcąc...a ja też tak siedziałem troche rozmyślałem piwko zimne spijałem. i ..kuzwa Panowie co wam bede smęcił...dostałem cynk ze gdzies w okolicy jest do kupienia moped po drugiej stronie wsi oczywiscie w kartonach puzzle do złożenia...pojechalem i kupałem za tysiąc z kawalkiem...Simsona SR2 z 1959 roku..
kuzwa zonie nie mowilem ani slowa ,nic nikomu...schowalem go w szopie u dziadków. taka to dzis historia sie wydarzyla..

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Teraz to nic. Jak się dowie ile włożyłeś w niego zanim wyremontowałeś to nożyczkami dostaniesz :D

tak po cichu to juz trzeci czy czwarty klamot tak nabylem..narazie co jest w temacie to ze junaka sie remontuje noi konca nie widac...a jak zwykle okazja sie trafila zal bylo zostawic bo naprawde kompletny bardzo..simson w org. lak. posiada blokade tylnego kola z kluczykiem i nawet dziala:D sitko w baku i wiele wiele takich pierdół co ciezko znalesc a kosztuja nie malo.. noi huk vicia znowu obół sie w kamasze i teraz tynk ze scian bedzie trzeba skrobać by jakoś przezyc sierpień:D

ale ja lubie tego typu zabawki :D taki ze mnie jest ałt sajder..." chociaż puste mam kieszenie noi wódy czasem brak ja już nigdy sie nie zmienie..." znacie to???:D R.R .

[☆]

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
chociaż puste mam kieszenie noi wódy czasem brak ja już nigdy sie nie zmienie..." znacie to???:D R.R .
Coś tam, gdzieś kiedyś o uszy mnie się obiło. To chyba ta...brygada R.R śpiewała? Taka bajka o wiewiórkach cy cuś.:p

A nie, przepraszam, to grupa (Konfitury):bored: czy może (Dżem):bored:. W każdym razie cuś z owoców.

malinkowa

Początkujący
Punktów
5
plecakiodserca.pl
Na chwilę obecną staram się zebrać w sobie i wrócić do jazdy konnej. Jednak wciąż mam obawy bo po moim spektakularnym upadku dwa lata temu wciąż czuję, że jeszcze nie...

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
dasz rade:D ...ja tam jednak konie to wole te mechaniczne:D

Coś tam, gdzieś kiedyś o uszy mnie się obiło. To chyba ta...brygada R.R śpiewała? Taka bajka o wiewiórkach cy cuś.:p

A nie, przepraszam, to grupa (Konfitury):bored: czy może (Dżem):bored:. W każdym razie cuś z owoców.

ale z wiewiórami to dowaliles:D chyba Rychu Ci nie podchodzi... mi tam podszedl Piosenki fajne miał .miał i też talent . ale w ten drugi za bardzo poszedl.

gtszudi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
986
Miasto
Pruszcz Gdański
a ja to obecnie zaczynam na moto czesciej jezdzic , stalo ostatnie 4 lata nieuzywane , i tak se pomyslalem w koncu ze moze by zrobic serwis , oleje , lancuch itp itd , ostatnio zrobilem nawet 400 km jednym rzutem to stwierdzilem gdzie mi te 4 lata uciekly

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
chyba Rychu Ci nie podchodzi... mi tam podszedl Piosenki fajne miał .miał i też talent . ale w ten drugi za bardzo poszedl
Dżem to klasyk, jak mógłby mi nie podchodzić, ja nie od tych popaprańców od DP.

LGBT to przy DP pikuś.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
tak po cichu to juz trzeci czy czwarty klamot tak nabylem..narazie co jest w temacie to ze junaka sie remontuje noi konca nie widac...a jak zwykle okazja sie trafila zal bylo zostawic bo naprawde kompletny bardzo..simson w org. lak. posiada blokade tylnego kola z kluczykiem i nawet dziala:D sitko w baku i wiele wiele takich pierdół co ciezko znalesc a kosztuja nie malo.. noi huk vicia znowu obół sie w kamasze i teraz tynk ze scian bedzie trzeba skrobać by jakoś przezyc sierpień:D

ale ja lubie tego typu zabawki :D taki ze mnie jest ałt sajder..." chociaż puste mam kieszenie noi wódy czasem brak ja już nigdy sie nie zmienie..." znacie to???:D R.R .

[☆]
Myślałem że jestem z tym sam :D, ja tak głównie to mam z narzędziami, jak widzę coś fajnego tanio to kupuję :hungry:, takim sposobem mam siedem lutownic(używam jedną), dwa samochody, 4 telefony(używam dwa) dwa klucze udarowe (nie używam), teraz znalazłem tanio kątówkę Milwaukee :bored:, nie potrzebuje jej ale jest tanio, czy to choroba? I jak się nazywa?

Do góry Bottom