toomii76
toomi
Napisz lepiej jak się fura spisuje poza tym że żarówki pali 

A nie słyszałeś o czymś takim jak specjalizacja: "Volvo"?

Napisz lepiej jak się fura spisuje poza tym że żarówki pali![]()
jak narazie nie ma ze skoda problemuoby tak już pozostało. Jak dobrze trafiłeś to będziesz zadowolony.jak narazie nie ma ze skoda problemu
tez tak z barana kupilismy te auto...to byl taki impuls .. te albo zadne...noi ło.jest.Teraz to nic. Jak się dowie ile włożyłeś w niego zanim wyremontowałeś to nożyczkami dostanieszkuzwa zonie nie mowilem ani slowa

Teraz to nic. Jak się dowie ile włożyłeś w niego zanim wyremontowałeś to nożyczkami dostaniesz![]()
sitko w baku i wiele wiele takich pierdół co ciezko znalesc a kosztuja nie malo.. noi huk vicia znowu obół sie w kamasze i teraz tynk ze scian bedzie trzeba skrobać by jakoś przezyc sierpień
taki ze mnie jest ałt sajder..." chociaż puste mam kieszenie noi wódy czasem brak ja już nigdy sie nie zmienie..." znacie to???
R.R .Coś tam, gdzieś kiedyś o uszy mnie się obiło. To chyba ta...brygada R.R śpiewała? Taka bajka o wiewiórkach cy cuś.chociaż puste mam kieszenie noi wódy czasem brak ja już nigdy sie nie zmienie..." znacie to???R.R .

...ja tam jednak konie to wole te mechaniczne
Coś tam, gdzieś kiedyś o uszy mnie się obiło. To chyba ta...brygada R.R śpiewała? Taka bajka o wiewiórkach cy cuś.
A nie, przepraszam, to grupa (Konfitury)czy może (Dżem)
. W każdym razie cuś z owoców.
chyba Rychu Ci nie podchodzi... mi tam podszedl Piosenki fajne miał .miał i też talent . ale w ten drugi za bardzo poszedl.Dżem to klasyk, jak mógłby mi nie podchodzić, ja nie od tych popaprańców od DP.chyba Rychu Ci nie podchodzi... mi tam podszedl Piosenki fajne miał .miał i też talent . ale w ten drugi za bardzo poszedl
Przy tej pogodzie to szacun, a ja muzyczka na odprężenie mi starczaa ja w wolnych chwilach palę. w piecu. takie mam hobby.

Myślałem że jestem z tym samtak po cichu to juz trzeci czy czwarty klamot tak nabylem..narazie co jest w temacie to ze junaka sie remontuje noi konca nie widac...a jak zwykle okazja sie trafila zal bylo zostawic bo naprawde kompletny bardzo..simson w org. lak. posiada blokade tylnego kola z kluczykiem i nawet dzialasitko w baku i wiele wiele takich pierdół co ciezko znalesc a kosztuja nie malo.. noi huk vicia znowu obół sie w kamasze i teraz tynk ze scian bedzie trzeba skrobać by jakoś przezyc sierpień
ale ja lubie tego typu zabawkitaki ze mnie jest ałt sajder..." chociaż puste mam kieszenie noi wódy czasem brak ja już nigdy sie nie zmienie..." znacie to???
R.R .
[☆]
, ja tak głównie to mam z narzędziami, jak widzę coś fajnego tanio to kupuję Ktoś musi palić, żeby było ciepło.Przy tej pogodzie to szacun
jej ale jest tanio, czy to choroba? I jak się nazywa?

Tak, tak to na pewno to, musisz iść na odwyk bo wpadniesz w taki trans że wie co z tego wyjdzie.To chyba zakupoholizm![]()