• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
A co do nowego junaka, to tu chłopaki coś dłubią... ale moim zdaniem to ślepa droga i nic z tego nie będzie...:(

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Jakby go modernizowali przez 100 lat to może by dorównał normalnym samochodom z lat 90tych.
Oj aż tak źle by nie było...
Automatyczne połączenie postów:

A co do nowego junaka, to tu chłopaki coś dłubią... ale moim zdaniem to ślepa droga i nic z tego nie będzie...:(

WooDoo akurat Sebe znam i wiem że jednak coś będzie:):D tylko potrza na to czasu.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Dlaczego w Polsce wszystko wychodzi drogo i w końcu nic się nie opłaca?

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Arni kup sobie w aptece (bez recepty) melatoninę 1 mg - reguluje nasz naturalny hormon czasu - sam biorę okazyjnie, choćby podczas ostatnich upałów, też nie mogłem spać...:)
Jest też dostępna w 3mg i 5 mg... po 5 to po prostu się film urywa ok 22, a o 5 - 6 rano już jesteś na nogach...:)
To jest lek polecany szczególnie dla ludzi często zmieniających strefy czasowe i pracujących na zmiany, gdzie jak wiadomo nasz zegar biologiczny dostaje pierdolca...:)
A jak jeszcze popijesz to browarkiem, to już w ogóle zasypiasz jak dziecko...:)

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Dlaczego w Polsce wszystko wychodzi drogo i w końcu nic się nie opłaca?
bo polaki nic nie potrafią i są leniwi. Jak już coś robią, to wychodzi jakość chińczyków a koszty niemców.

Jest też dostępna w 3mg i 5 mg... po 5 to po prostu się film urywa
A pierwsza jaką znalazłem to 10mg, ciekawe co po takiej się dzieje :D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Arni kup sobie w aptece (bez recepty) melatoninę 1 mg - reguluje nasz naturalny hormon czasu - sam biorę okazyjnie, choćby podczas ostatnich upałów, też nie mogłem spać...:)
Jest też dostępna w 3mg i 5 mg... po 5 to po prostu się film urywa ok 22, a o 5 - 6 rano już jesteś na nogach...:)
To jest lek polecany szczególnie dla ludzi często zmieniających strefy czasowe i pracujących na zmiany, gdzie jak wiadomo nasz zegar biologiczny dostaje pierdolca...:)
A jak jeszcze popijesz to browarkiem, to już w ogóle zasypiasz jak dziecko...:)
Jak coś kupuję to konkretnie :) zobaczymy jak to działa
Screenshot_20210728-093519.jpeg

Dbanan992

SuperMechanior
Punktów
92
Miasto
Luton
Tylko że dawka melatonina powinna być dobierana indywidualnie, w końcu jest to hormon wytwarzany przez organizm i ewentualny niedobór można uzupełnić bez większych szkód dla organizmu.
Już lepiej na sen lolka sobie z indicy spalić.

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
ten w moim awatarze co sam go zbudowałem to Polonez tylko buda replika Catercham(Lotus super7) Skrzynia polonez, most polonez, silnik Rover 1.4...dawcą był Polonez! Panowie, ja maluczki to zbudowałem, nie róbcie sobie jaj i możliwości Fabryki....Jedno jest pewne, trzeba mieć pomysł i chcieć!

można?

Załączniki

• lotus.jpg
    lotus.jpg
    77,8 KB · Wyświetleń: 14
  • 1000319_443960825718870_463317141_n.jpg
    1000319_443960825718870_463317141_n.jpg
    64,7 KB · Wyświetleń: 14
Ostatnia edycja:

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
ten w moim awatarze co sam go zbudowałem to Polonez tylko buda replika Catercham(Lotus super7) Skrzynia polonez, most polonez, silnik Rover 1.4...dawcą był Polonez! Panowie, ja maluczki to zbudowałem, nie róbcie sobie jaj i możliwości Fabryki....Jedno jest pewne, trzeba mieć pomysł i chcieć!

można?
Ile waży ten potwór? Pry 100 konnym silniku to pewnie zwija asfalt, miałem poloneza 1.4

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Panowie, ja maluczki to zbudowałem, nie róbcie sobie jaj i możliwości Fabryki....
Fabryka ma pewne minimalne rygory które musi spełnić żeby dostać homologację, musi też każdą część przygotować pod produkcję seryjną, wykonać w takich tolerancjach, że bierzesz losową z wiadra i montujesz, a nie że każdy egzemplarz mierzysz i dopasowujesz indywidualnie. Już nie mówię o cięciu kosztów i czasu produkcji bo tak to byś miał poloneza po cenie ferrari

btw. mam ten silniczek, ale dla odmiany w rowerze

Do góry Bottom