• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
no bo jak smierc to pale znowu dwie a co mi tam;)

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
diagbox stanowczo nalegam abys zmienił niik na wszechwiedzacy albo MC GIVER:D:D:D:D:D

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
8 LAT NIE PIJE !!! z dnia na dzien straciełem smak jak boga kocham nie wiem co sie stało
nie miałem nigdy problemu teraz wypije ale bez emocji

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
1 Migotanie komor serca 2 rak kosciz przerzutami 3 zawal serca rozlegly 4 malacja mozgu z wylewem totalnym ( babka dostala tego po ekstrakcji zeba) i 5 mloda dziewczyna przygnieciona do plotu przez pijanego kierowce. Lezala jeszcze na ojomie przez tydzien na organy z smiercia mozgowa. Robilem respirator

misiek1394

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
389
Miasto
K-K
pawel zacznij smakować droższych trunków, to jest przyjemność. Ja np. wole posmakować niż się nawalić w trupa.

SajmonMB

SuperMechanior
Punktów
61
W wolnych chwilach muzyka szczególnie rockowo coma ulubiona ogólnie wole polską muzykę bo z angielskim kiepsko a nie lubie jak nie wiem o czym utwór jest, ale rapem techno równiez nie gardzie. Piwko często i wódeczki również za kołnierz nie wyleje;p z racji wieku czasem weekendowo jakieś imprezki. Dużo wolnego czasu poświęcam na boks i piłkę nożną ogólnie to sobie obiecałem, że mecze Liverpoolu FC obejrze wszystkie w sezonie niech się wali i pali czy piątek czy sobota a mecze są czasem o 14-16 zamykam warszat i idę mecz obejrzeć i tak wolnych weekendów nie mam więc tak sobie to trochę rehabilituje. Lubię jak jest chwila również czytać czasem książka o histori szczególnie z okresu XIX XX wiek a jeszcze bardziej precyzyjnie to II RP i czasem sobie lubię poczytać o mafii i przestępczości. Sporą jednak cześć czasu wolnego spędzam na wczytywaniu się w tematy ,,branżowe,, takie chyba troche zboczenie zawodowe bo lubię trochę zgłebić temat o czymś czego nie wiem jeszcze nie robiłem.
Chcialem kiedyś coś ze sportem się pobawić jakaś siłownia, hala, zapisać typowo amatorsko dla satysfakcji na boks, ale tego wolnego czasu mało i zapału jednak też trochę brakło więc to wisi:D tak jak brzuch:D
Nie straszcie już tym paleniem tak;p

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
siema sajmon.
Dużo wolnego czasu poświęcam na boks

no proszę.
dziś adamek się będzie obijał, ale to już dziadek i jego ostatnie podrygi.

ostatnio byłem fanem witalija. szkoda, że już nie walczy, ale czytałem gdzieś że wraca na walkę harytatywną z lenoxem :)

tak diagi, pędzona na myszach. jednego takiego wypijesz i śpisz cały dzień :D

ej i diablo dziś walczy.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom