W wolnych chwilach muzyka szczególnie rockowo coma ulubiona ogólnie wole polską muzykę bo z angielskim kiepsko a nie lubie jak nie wiem o czym utwór jest, ale rapem techno równiez nie gardzie. Piwko często i wódeczki również za kołnierz nie wyleje;p z racji wieku czasem weekendowo jakieś imprezki. Dużo wolnego czasu poświęcam na boks i piłkę nożną ogólnie to sobie obiecałem, że mecze Liverpoolu FC obejrze wszystkie w sezonie niech się wali i pali czy piątek czy sobota a mecze są czasem o 14-16 zamykam warszat i idę mecz obejrzeć i tak wolnych weekendów nie mam więc tak sobie to trochę rehabilituje. Lubię jak jest chwila również czytać czasem książka o histori szczególnie z okresu XIX XX wiek a jeszcze bardziej precyzyjnie to II RP i czasem sobie lubię poczytać o mafii i przestępczości. Sporą jednak cześć czasu wolnego spędzam na wczytywaniu się w tematy ,,branżowe,, takie chyba troche zboczenie zawodowe bo lubię trochę zgłebić temat o czymś czego nie wiem jeszcze nie robiłem.
Chcialem kiedyś coś ze sportem się pobawić jakaś siłownia, hala, zapisać typowo amatorsko dla satysfakcji na boks, ale tego wolnego czasu mało i zapału jednak też trochę brakło więc to wisi

tak jak brzuch

Nie straszcie już tym paleniem tak;p