• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
W wolnych chwilach reaktywuje klasyka po kilkuletnim postoju. Jeszcze może z dwa tyhodnie i będzie można jechać na przegląd. :) Wyświetl załącznik 29375

Ładny Poldek...kumpla mam co reanimuje poloneza trucka.tez ladne to jest.

Ja znowoz w wolnych chwilach przy motorach swoich cos porobie.fakt ze nie zawiele ale...zawsze coś.

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
a mi chodzi po głowie drugi telefon, dla rodziny i znajomych a firmowy na off po 17:00.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Ja mam dwa. Warsztatowy zostaje na warsztacie, ale jak wracam do domu to załatwiam wszystko inne (z reguły sprawy budowy) przez telefon. Czasem jak coś sobie przypomnę to do hurtowni dzwonię.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Czasem lubię zamoczyć kija... nie musi być brania ale cisza i spokój...
Kurka wodna.ja to znowoz nie.probowalem wedkowac ale to nie dla mnie.jeszcze z łodki.:) z gruntu czy z pomostu to yo..
Nie przemawia do mnie.ale z tym ze cisza i spokoj zgadzam sie;)

Pamietam jeszcze jak kawaler bylem na biwaki sie jezdzilo w takie miejsca.wiadomo chlanie do bialego rana ognisko wygaszalo dziewuchy poszly w kime.a chlopaki ktory co przetrzezwial deko bralismy wedke i na pomosty.ja tam nie łowilem ale twoarzyszyć na pomoscie nie dopuszczalem do kaca.widok wschodzącego słońca nad jeziorem cos pieknego.

Do góry Bottom