• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

mati97

Początkujący
Punktów
0
Tylko że w legendii bilety są nie wiele tańsze niż w energylandii. Ja lubię ekstremalne atrakcje a z tymi akurat w legendii sporo biedniej. Żadnego rozwoju od dawna poza pomalowaniem karuzel a nawet bym powiedzial ze cofaja sie w rozwoju. Szkoda że tak się z tym dzieje bo bawiłem się tam za dzieciaka a teraz muszę jeździć do energylandii żeby konkretnie się pobawić.

adik33

SuperMechanior
Punktów
73
Polecacie jeszcze jakis park tego typu w polsce?

robercik1974

SuperMechanior
Punktów
81
Bieda panie. Ja dzis okupuje z dziecmi kraine iluzji kolo warszawy. Wystep iluzjonisty teraz

mati97

Początkujący
Punktów
0
W polsce niestety bieda z parkami rozrywki. Na wielu urządzeniach chcialbym sie przejechac ktorych niestety w polsce nie ma. Jako tako chociaz ta energylandia ratuje sprawe ale tam i tak jest garstka tych lepszych urzadzen ktore sa za granica. No coz ciezko wymagac zeby bylo wszystko w 1 parku rozrywki. A leci ktos na Summer cars party w Katowicach? Bo zastanawiam sie czy warto.

adik33

SuperMechanior
Punktów
73
A może jakieś fajne parki wodne? Znacie coś??

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Chyba wkradł się jakis błąd. Wrzuciłes przez przypadek zdjęcie swojej wanny :D

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
właśnie sie załamałem mam sporo podatku do zapłacenia -co ja biedny narobiłem......:eek::eek::eek:

fiskalizacja -cholera jasna

Do góry Bottom