arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Jak bańka pęknie to będzie bardzo grubo. Niejeden "autorytet" z piedestału spadnie. Ale sami sobie na to zapracowali.Kto będzie nastepny po JP2.
Diagu, znowu przestałeś brać leki ?Dzis zatluklem kota jednym strzalem w leb za to ze mnie ugryzl. Słodziak.

Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przychodzą do was w owczej skórze, ale wewnątrz są drapieżnymi wilkami.od 92 wiadomo że on święty to nie był.
Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przychodzą do was w owczej skórze, ale wewnątrz są drapieżnymi wilkami.
Krowa co dużo ryczy mało mleka daje.Dzis zatluklem kota jednym strzalem w leb za to ze mnie ugryzl. Słodziak.
Jak w temacie. CO ROBICIE W WOLNYCH CHWILACH.
I kto tu ma problemy z czytaniem i wyobraźnią?Koty nie dają mleka
Dobry tekst. Słyszały go pewnie nie raz dzieci wychodzące z zachrystii po zabawie z ojcem Teofilem.
A propos, godny ciebie przeciwnik, Najman to przy tobie pikuś.Dzis zatluklem kota jednym strzalem w leb za to ze mnie ugryzl.
No nie mogę się z Tobą zgodzić, oni są być może na drugim miejscu a na pewno na podium. Pierwsza to tzw, szeroko pojęte "instytucje finansowe". Przykład Irlandii czy części USA pokazuje, że KK można boleśnie skarcić czy ukarać, ale nie wiem czy znasz choćby głośną aferę z pewnym londyńskim bankiem z roku chyba 2011?kościół to największa organizacja przestępcza na świecie.
Ale tam wiele światowych banków było zamieszane. Myślisz że watykański nie uszczknął kawałeczka torta?ale nie wiem czy znasz choćby głośną aferę z pewnym londyńskim bankiem z roku chyba 2011?