• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
O albo z winem....czemu jest dobre ? Bo jest tanie ,a jak jest tanie to jest dobre...i tak łoooo

Mi pewnego czasu tak zasmakował VIP z biedronki takie było kiedyś tanie piwo ale kuźwa no tak mi smakowało że ojej
A że robiliśmy cz żona zakupy to zawsze mówiła bym wziął te drozsze piwo by nie gadali że dziadujem:/

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
O albo z winem....czemu jest dobre ? Bo jest tanie ,a jak jest tanie to jest dobre...i tak łoooo

Mi pewnego czasu tak zasmakował VIP z biedronki takie było kiedyś tanie piwo ale kuźwa no tak mi smakowało że ojej
A że robiliśmy cz żona zakupy to zawsze mówiła bym wziął te drozsze piwo by nie gadali że dziadujem:/
A próbowałeś piwo z wódką albo wódkę z piwem?

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
o ile takie macie. jeśli nie, to polecam takie znaleźć, bo życie jest za krótkie, żeby tylko pracować :)

ja na przykład, dobry film, jeszcze lepsza muzyka, niestety ksążka coraz mniej :(
i lubię jeździc. jak ma chwilę, to porosu wsiadam w samochód i jadę..... :cool:

jakie filmy wam zapadły w pamięć?
jaką książkę polecacie.

no i oczywiście, co z muzyki.

dziś jest sobota, można otworzyć piwko czy kto co tam lubi i pogadać na luźne tematy.
nie ma co się napinać niuńki..:D

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Ja bym się chętnie czegoś dowiedział apropos tych szczepionek szkoda ze nie wiadomo komu wierzyć

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Orlen wykupi wam informacje i co bedzie? Bedziesz musial czytać po niemiecku w necie. Woodo znasz niemiecki? Zaraz nie bedzie szkopskich mediow na polskim rynku i co będzie? Radio zet zniknie niebawem w swojej formie. Hehehehehe. W UK szykuja sie do zgonów w wyniku szczepionek. . Tlumoki niech sie szczepią. Bedzie ich mniej ku.wa.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Czyli jak rozumiem nie będziesz się szczepił Diagu ?:)
Czyżbyś się buntował przeciw swoim (pisiorom) :)
To cię zero aresztuje...:)

Do góry Bottom