Nigdy nie pamiętam co się dzieje po chlaniuTo jest coś po chlaniu
Automatyczne połączenie postów:
Chlanie i spanie...

Hard resetpustka
Zależy co chcesz osiągnąćBo trzeba odróżnić: delikatne picie, kulturalne najebanie i ordynarne chlanie![]()
...no przeważnie na pierwszym się zaczyna a na ostatnim kończy...Bo trzeba odróżnić: delikatne picie, kulturalne najebanie i ordynarne chlanie![]()

Piękne. Nigdy nie grałem w golfa ..ale chłopaki...dołki były różneA ja w wolnych chwilach próbuje wbić małą kulkę do małego dołka![]()
i nawet często się udajeniekoniecznie po tylu uderzeniach co by się chciało ale zawsze kończy w dołku
Wyświetl załącznik 52981
Na szczęście w golfie dołki zawsze na całym świecie są takie same...no przeważnie na pierwszym się zaczyna a na ostatnim kończy...
Piękne. Nigdy nie grałem w golfa ..ale chłopaki...dołki były różne
ale okoliczności przyrody w których są ustawione zawsze inne i przeważnie piękne 
I tego się trzymajmyNa szczęście w golfie dołki zawsze na całym świecie są takie sameale okoliczności przyrody w których są ustawione zawsze inne i przeważnie piękne
![]()
Aby x ziemi później już leciJa już zamknąłem fundamenty...
Wyświetl załącznik 53012
Wyświetl załącznik 53013
Wyświetl załącznik 53014
Wyświetl załącznik 53015

powodzeniaW ubiegłym roku zacząłem w polowie czerwca w połowie listopada miałem zadaszony. 78m2 zabudowy 112 użytkowej
Do rozpoczęcia miałem sąsiada później gościa z który dach kładłem. W tym roku okna. Teraz garaz stawiam.