• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Co sądzicie o kamerze inspekcyjnej Visixon?

Punktów
13
Dziękujemy za wszystkie opinie i spostrzeżenia.
Nasze kamery, w tym model Blaster 3.9 mm, są używane już przez setki warsztatów w całej Polsce i w ogromnej większości działają bezproblemowo przez długi czas. Oczywiście, jak w przypadku każdej elektroniki, mogą zdarzyć się pojedyncze egzemplarze z defektem – wtedy zawsze pomagamy klientom w ramach gwarancji i staramy się, aby wymiana przebiegła możliwie szybko i sprawnie.
Jeśli ktoś z Was ma pytania, potrzebuje wsparcia technicznego albo chce się upewnić, czy kamera działa poprawnie – zachęcamy do kontaktu bezpośrednio z nami: info@visixon.pl. Dzięki temu możemy indywidualnie sprawdzić sprawę i doradzić najlepsze rozwiązanie. Dodatkowo chcielibyśmy poprawić, ale posiadamy jedynie jedną Panią na infolinii, nie Pana. Możliwe, że zaszła pomyłka w ocenie marki kamery? Czy to na pewno o naszą chodzi? Jeżeli po upewnieniu się, że to nasza kamera, to zachęcamy do kontaktu :) Lepiej z nami bezpośrednio się kontaktować w godzinach działania infolinii: 10:00-13:00 od pon-pt niż tutaj. WIęcej uda się załatwić na pewno! Miłego dnia!
Dodatkowo na YouTube jest wiele filmów z wykorzystaniem naszych kamer, a nie oszukujmy się. Jeżeli wideo jest nagrywane i pokazywana nasza kamera, to nie mamy jak podmienić jakości kamery pod film :) Jeżeli Państwu zdarzyła się wadliwa kamera, czy też został naruszony obiektyw w trakcie pracy, to my nie uciekamy, jesteśmy ciągle dostępni dla Państwa, co pokazuje że właśnie Państwu odpisujemy na wiadomość. Bez zbędnego pisania, zapraszamy po prostu do kontaktu z nami bezpośrednio, nie w komentarzach. Pozdrawiamy!
Też kupiłem, ale dużo się na razie nie napisze. Doszła w piątek o 15 odpaliłem na próbę test - skrzynia biegów bardzo dobrze widać trybiki, bród na łapach też idealnie. Wiecej napiszę i wrzucę fotki jak wrócę z ferii zimowych. A jeszcze jedno jakość raczej taka sama jak ROCKS
Mamy tutaj opinię innego forumowicza i takich jest wiele, dlateog prosimy po prostu kontaktować się z nami, jak coś nie pasuje. Wszystko załatwimy ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

johnny100

SuperMechanior
Punktów
26
Kolega kupił tą z 3.9. Obraz ładny, włazi w każdą dziurę, ale żeby nie dać ładowarki do zestawu za osiem stów to kpina. Zastanawiam sie sam nad tą kamerką. Tylko mam jedną wątpliwość, ciekawe ile wytrzyma ta ruchoma końcówka . Działa wam to jeszcze?

Mariusz7908

Bywalec
Punktów
6
Miasto
Rybnik
Bo to badziew moja po 4 miesiącach użytkowania straciła ostrość okazało się że problem jest miedzy warstwami soczewek. Odmówili uznania gwarancji z winy użytkownmika numer tel wyłaczony brak kontaktu tel tylko mailowy . Omijajcie szerokim łukiem tą firme . Kolega wyżej pisze to samo jemy sie porysowała . Chyba jest z plastiku albo foli osłona obiektywu . Przestrzegam człowiek myśli że kupił w Polsce to ma gwrancję . Nic bardziej mylnego .

Radekm323

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Giżycko
A tak się oburzyli na mój komentarz sugerując, że telefonów nie odbiera mężczyzna (przecież wiem z kim rozmawiałem) i że pewnie nie ich firmy kamerkę kupiłem. Przecież o niej jest temat. Moja jeszcze działa, choć czasem śnieży obraz, jak w starym telewizorze. Obiektyw na pewno nie jest z folii, a sama kamerka jest mikroskopijna bo dookoła są diody led czy tym podobne, ale trochę za słabo świecą. Nie wiem jak to mogło się porysować.

Mariusz7908

Bywalec
Punktów
6
Miasto
Rybnik
Napisałem w przenośni że z foli a jest z plastiku . Toralna kpina kupuĵa w Chinach wiedzą że oni sa gwarantem to nie uwzględniają gwarancji . Jak by ktoś nie wieżył mogę załaczyć odpowiedź jaką mi odesłali . Sprawa kwalifikuję się fo sądu .

mmultykin

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
22
Potwierdzam wypowiedź wyżej. Pewnie kiedyś znajdzie się ktoś, kto ma czas na walkę z nimi w sądzie. Ja nie miałem ochoty. Śmieszy mnie, że "gwiazdy" youtuba reklamują te kamery. Ja odradzam zakupu kamer tej firmy.

Do góry Bottom