• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Czy mechanicy szukają pomocników na wakacje?

Stefan3400

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Zamość
Witam, mam 17 lat chodzę do Lo i bardzo interesuję się motoryzacją. Chciałbym na wakacjach pomagać w jakimś warsztacie by zdobyć więcej wiedzy teoretycznej i przede wszystkim praktycznej. Czy sądzicie czy jakbym chodził po warsztatach to ktoś by wziął mnie do siebie?

Regaciarz

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
383
Za studencką dniówkę wziąłbym na kilka dni żeby posprzątał bo czasu nigdy nie ma ;)

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Młody człowiek , który chce pracować i się uczyć to skarb w dzisiejszych czasach. Ja takowego chętnie bym przygarnął na wakacje ;)

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
Aż zdziwiony jestem że mlody czlowiek z liceum chce to robić. Ku.wa moj jeden uczy sie na diagnoste i ku.wa ni w ząb , groch o ścianę.

Regaciarz

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
383
sam jestem po liceum i klienci się dziwią jak mówię, że nie chodziłem do szkoły mechanicznej, pracę w mechanice zacząłem niecały rok po maturze

Stefan3400

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Zamość
Aż zdziwiony jestem że mlody czlowiek z liceum chce to robić. Ku.wa moj jeden uczy sie na diagnoste i ku.wa ni w ząb , groch o ścianę.
Chce to robić, ponieważ to pasja od dziecka tylko wybrałem tą szkołę, którą nie powinienem.

sam jestem po liceum i klienci się dziwią jak mówię, że nie chodziłem do szkoły mechanicznej, pracę w mechanice zacząłem niecały rok po maturze
A jak zacząłeś to wszystko?

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
No i szacun Stefan ;) Do przodu, ucz sie . Jak połączysz pasję z cięzką pracą to będzie git. Tylko nie ucz się od papraków i oszustów .

Stefan3400

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Zamość
pierwsze pytanie do 17latka:
Ile minut wytrzymasz bez smartfona?
drugie;
czy mogę skrócić Twą grzywkę?
trzecie
ile to jest 2+3x5-8 (5sekund na odpowiedź)
Na każdych wakacjach coś robiłem jak skończyłem 11 lat więc ja nie używam cały czas telefonu tylko wtedy kiedy chcę poczytać np. o rzedowych 6 ze stajni bmw itp. A policzyć u miem szybko bo klasa matematyczna.

Stefan3400

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Zamość
Mi się moja grzywka podoba, jak zechcesz to tobie ostrzyge na łyso. Pozdrawiam

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Ja uważam, że powinniśmy naszą wiedzę i doświadczenie przekazać młodym ludziom z pasją i ja się chętnie podzielę. Kiedys będziemy starzy i nikt nam nawet kółek w balkoniku nie posmaruje... Dzielenie się wiedza jest fundamentem rozwoju cywilizacji, inaczej byśmy jeszcze na drzewach dyndali i banan wpier....i

bo skończysz jak Dejot pisząc na forum w niedziele o w pół do ósmej wieczór.
Piszem bo lubiem . Takie odmóżdżanie.

Do góry Bottom