Witam. Na jednym z komputerów podczas instalacji oprogramowania Delphi 2014/3 (2.14.3) napotykam nieznany dotąd mi problem. Mianowicie po uruchomieniu programu pokazuje mi się okno nr:1 w języku Angielskim, klikam strzałka dalej i już kolejne okna nr:2, 3, 4 mam w jakimś innym języku może to hebrajski, arabski jakiś inny , i następnie w oknie nr:4 klikam na tak zapisuje na pulpicie plik aktywacyjny, wysyłam do sprzedawcy ten plik odsyła mi plik aktywowany . Naciskam na przycisk NIE wczytuje plik aktywowany i nic się nie dzieje , nie wyskakuj mi ze plik jest zły nie podświetla mi strzałki w prawo mogę spowrotem albo zapisać plik aktywacyjny na pulpicie albo otworzyć plik aktywowany ale nie mam reakcji ???? Dlaczego ?? miał ktoś podobny problem?? Co mam zrobić . Dziwna tez jest ta zmiana języka z ang. na jakiś inny. Na kilku komputerach instalowane było to oprogramowanie i działa a na tym jednym caly czas problem. Dodam że wyczyściłem rejestr, usunąłem plik Delphi z ukrytego folderu Program Data na dysku C. W załącznikach PrtScreen z instalacji oprogramowania. ??