• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Delphi 2014R3 (2.14.3) by hex2stuff problem z wczytaniem pliku aktywacyjnego FileAktywation

Status
Zamknięty.

barantk

Uczestnik
Punktów
2
Witam. Na jednym z komputerów podczas instalacji oprogramowania Delphi 2014/3 (2.14.3) napotykam nieznany dotąd mi problem. Mianowicie po uruchomieniu programu pokazuje mi się okno nr:1 w języku Angielskim, klikam strzałka dalej i już kolejne okna nr:2, 3, 4 mam w jakimś innym języku może to hebrajski, arabski jakiś inny , i następnie w oknie nr:4 klikam na tak zapisuje na pulpicie plik aktywacyjny, wysyłam do sprzedawcy ten plik odsyła mi plik aktywowany . Naciskam na przycisk NIE wczytuje plik aktywowany i nic się nie dzieje , nie wyskakuj mi ze plik jest zły nie podświetla mi strzałki w prawo mogę spowrotem albo zapisać plik aktywacyjny na pulpicie albo otworzyć plik aktywowany ale nie mam reakcji ???? Dlaczego ?? miał ktoś podobny problem?? Co mam zrobić . Dziwna tez jest ta zmiana języka z ang. na jakiś inny. Na kilku komputerach instalowane było to oprogramowanie i działa a na tym jednym caly czas problem. Dodam że wyczyściłem rejestr, usunąłem plik Delphi z ukrytego folderu Program Data na dysku C. W załącznikach PrtScreen z instalacji oprogramowania. ??

Załączniki

• 1.png
    1.png
    494,4 KB · Wyświetleń: 52
  • 2.png
    2.png
    368,9 KB · Wyświetleń: 51
  • 3.png
    3.png
    376,9 KB · Wyświetleń: 51
  • 4.png
    4.png
    385,9 KB · Wyświetleń: 50
Punktów
0
Miasto
kalisz
Witam,
czy jest znane jakieś rozwiązanie? mam podobny problem i nie wiem co zrobić, proszę o pomoc jeśli wiadomo co zrobić?

barantk

Uczestnik
Punktów
2
musisz sciagnac inne oprogramowanie 2014/3 ponieważ to ma jakiś bład, po drugie po co instalujesz 2014/3 jak nie ma aktywatora ?? skąd weżmiesz plik aktywacyjny ??

Punktów
0
Miasto
kalisz
dzieki za odpowiedz, nie wiedziałem ze nei ma aktywatora, fajnie ze są takie osoby które wyjaśnią, zabieram się za starszą wersje, chyba najbardziej optymalną bedzie 2013.3 czy 20142?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom